Blast Jeans sada i u Sarajevu! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Blast Jeans sada i u Sarajevu!

Tekst:

Bonjour.ba

EVENT
27.11.2011.

Bili smo na otvorenju u Sarajevu       Jučer je u BBI centru u Sarajevu na trećem katu otvoren novi butik - Blast Jeans. Blast Jeans je mladi brand pokrenut 2004. godine od strane Joy Group Company, tvrtke koja proizvodi odjeću i modne dodatke za mnoge svjetske brandove. Cilj im je bio dizajnirati etiketu za mlade i urbane ljude bez granica u odijevanju, a sve to uz pomoć tima stručnjaka u domeni dizajna uz korištenje pamuka vrhunske kvalitete i pritom zadržavajući vrlo pristupačne cijene. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blast Jeans se može pronaći u 350 prodajnih mjesta širom svijeta, a sada i u BiH. Na otvorenju je predstavljena kolekcija jesen/zima, te smo razgledajući pronašli dosta zanimljivih kombinacija, a sreli smo i našeg dizajnera Istoka Bratića. I muška i ženska kolekcija sadrži dosta kariranog uzoraka, kožnih i zimskih jakni, originalnih kožnih gležnjača, kao i neizostavnih modnih dodataka. U kolekciji u kojoj dominiraju tamnije boje, dosta prevladava i krzno. Nama su se posebno svidjeli krzneni džemperi i prsluci, o kojima smo nedavno i pisali.

Osim raznolike ponude, Blast Jeans je povodom svog otvorenja omogućio svojim kupcima prvih sedam dana popust od 20 % na sve artikle.

PreviousNext


Tekst: M.Š./modamo.info
Foto: Monika Šimunac

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno