Zavirite u jedinstven plutajući hotel koji ima nevjerojatan pogled na Polarnu svjetlost - Bonjour.ba - bh.lifestyle maga...

Zavirite u jedinstven plutajući hotel koji ima nevjerojatan pogled na Polarnu svjetlost

PUTOVANJA
26.10.2019.

Sjeverna polarna svjetlost je jedno od ljepših i posebnijih iskustava koje se nalazi na bucket listi mnogih strastvenih putoholičara. Upravo zbog toga ne iznenađuje što je vijest o otvorenju ovog plutajućeg hotela smještenog na rijeci instant privukla pozornost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj hotel nudi opciju pogleda na auroru borealis dok ležite u vlastitom krevetu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim jedinstvenog dizajna hotela koji podsjeća na ptičje gnijezdo, Arctic Bath poseban je i jer svojim gostima omogućava da uživaju u jednom od najljepših prizora u prirodi dok plutaju usred rijeke.

Naime, Arctic Bath hotel smješten na rijeci Lule na sjeveru Švedske i u svakoj sobi ima saunu, dok kompletan kompleks sadrži i salon, trgovinu, bar i restoran. Glavna sauna smještena je u sredini objekta, zimi se smrzava, dok je ljeti već pogodnija za kupanje. 

Svaka od soba ima i velike prozore koji noću jamče nevjerojatne prizore neba. Hotel je već dobio i brojna priznanja zahvaljujući unikatnom arhitektonskom dizajnu, a od drugog mjeseca naredne godine dostupan je i za rezervacije. Naravno, pobrinuli su se da njihovi gosti imaju i aktivan odmor te uz noćenje nude i opcije planinarenja, ribolova, biciklizma, tečaje fotografije...
Rado bismo u zimskom zalasku sunca uživali upravo ovdje.

PUTOVANJA , 26.10.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Foto by:

arcticbath.se

Podijeli:

Posljednje objavljeno