Zavirite sa nama u novi Vitrina concept store na Baščaršiji!

BONJOUR.VOLI
17.12.2020.

U srcu Baščaršije interpretatorka sevdalinki Naida Kraljić poznata po svom predivnom glasu i istančanom osjećaju za lijepo, otvorila je concept store pod nazivom Vitrina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smještanjem na povijesnom i kulturnom središtu grada, concept store Vitrina daje naslutiti kako se radi o novom omiljenom mjestu gdje možete pronaći savršene poklone inspirirane kulturom i tradicijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naida Kraljić

Foto: @vitrina.concept

Naime, sama riječ vitrina sugerira na zastakljeni prostor koji se koristi uglavnom za čuvanje posebnog posuđa koji se često koristi i kao izložbeni prostor za dekorativne predmete. Vjerujemo da je to i najbolji opis ovog prostora koji na svojim policama njeguje unikatne radove brendova iz Bosne i Hercegovine sa ciljem da motive tradicije možete uvijek nosite sa sobom u vidu odjevnih artikala, ali možete i iz sigurnosti jedne vitrine smjestiti u svoj kutak i oazu. Bakrene rukotvorine, šećerluk, ibrik džezve, fildžani, čajnici samo su neki od poklona sa kojima možete obradovati drage osobe.

Foto: @vitrina.concept 

Foto: @vitrina.concept

U ovom konceptualnom dućanu u ulici Kazandžiluk na broju 23, osim tradicionalnih i ručno rađenih proizvoda, možete pronaći i proizvode njihovog brenda „Vitrina“ ispunjeni često motivom tradicionalnog ćilima i filigranskih zanatskih radova.

Vjerujemo da će vas obradovati činjenica da smo o većini dostupnih brendova pisali na BONJOUR.ba tako da ste već upoznati sa njihovim inspirativnim radovima poput brendova Tekne, @mandalart_bms, Bulbul design, Hanuschka design, BEgs, ali da možete pronaći i divne brendove poput SRMA handraft, Civilisation Aksesoare i druge.

Foto: @vitrina.concept

Foto: @vitrina.concept

 

Foto: @vitrina.concept

Foto: @vitrina.concept

Vitrina concept store posjetite u Sarajevu na ulici Kazandžiluk na broju 23, a više detalja možete pogledati na Instagram profilu i Facebook stranici.

***

Naslovna fotografija: @vitrina.concept
Tekst: Ilda Lihić-Isović

BONJOUR.VOLI , 17.12.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Ilda Lihić-Isović

Foto by:

@vitrina.concept

Podijeli:

Posljednje objavljeno