Ove preslatke šoljice domaćeg brenda ćete odmah poželjeti na svojoj polici!

GOURMET
20.11.2020.

Crno bijele tačkice + suptilni dašak zlata... ove neodoljive šoljice osvojile su simpatije svih ljubitelja keramike u rekordnom vremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ručno iscrtane sa posebnom pažnjom prema detaljima od strane kreativne Merime, vlasnice Instagram profila @mandalaart_bms, površina šoljice odlikuje se oslikanim crno bijelim dizajnom u vidu simpatičnih tačkica, a zlatna drška daje sjajni procvat ovom komadu.

Foto: @mandalart_bms

Svaka se keramička šoljica prodaje zasebno, pa odaberite svoj omiljeni uzorak ili možete sakupite cijeli set. Izvrsno će upotpuniti posluživanje omiljenog napitka, tople čokolade u jesenskim danima ili sladoleda u sunčanijim prilikama. Također, idealno će poslužiti i kao ukras, posuda za sitnice ... ili čak prilika da dovršite svoju savršenu policu uz malu igru uzoraka.

Dijelovi mogu pokazivati ​​neznatne varijacije jer se radi o ručnom radu, ali to i čini ove šoljice posebnijim i vjerujemo da ćete znati uživati ​​u ovim značajkama. Za poseban dašak topline i cosy ugođaj, osim šoljice u ponudi su i fildžani koji bit će idealan poklon svim dragim osobama .

 

Foto: @mandalart_bms

Foto: @mandalart_bms

Cijene možete saznati ovdje ili na Facebook profilu gdje također možete izvršiti i narudžbu.

***

Naslovna fotografija: @mandalart_bms 
Tekst: Ilda Lihić-Isović

GOURMET , 20.11.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Ilda Lihić-Isović

Foto by:

@mandalart_bms

Podijeli:

Posljednje objavljeno