Zabavne aktivnosti za parove koje ne uključuju klasike kao što su Netflix, kino i kava - Bonjour.ba - bh.lifestyle magaz...

Zabavne aktivnosti za parove koje ne uključuju klasike kao što su Netflix, kino i kava

Tekst:

Arijana Bošnjak

LJUBAV & BRAK
21.8.2023.

Koliko je vas već nakon nekog vremena u vezi shvatilo da često nedostaje kreativnih ideja što raditi zajedno, umjesto klasičnog druženja koje smo ponovili stotine puta?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko god uživate provoditi vrijeme sa svojom drugom polovicom, ako ste jedni od onih koji su u potrazi za novim i zanimljivim načinima što raditi zajedno, donosimo vam par ideja koje ne uključuju klasične date opcije kao što su kino, kava, večera ili gledanje filmova u toplini svoga doma.


LEGO je zabava koja nije rezervirana samo za djecu

Nemojte isključiti ovo kao aktivnost za djecu, jer LEGO dućan u ponudi ima i „ozbiljnije“ modele koji su predviđeni za odrasle. Ovi modeli imaju jako puno dijelova, pa će zabava i sklapanje potrajati satima.

Birajte modele kao što su vintage auti, skyline grada koji volite ili LEGO sliku i tako ćete dobiti zabavne, ali cool ukrase u interijeru koji će privući pažnju gostiju i zasigurno biti pokretač za interesantan razgovor.

 Ples kao zabava i zdrava aktivnost

Za malo plesa iz razonode nije neophodan talent, pa nemojte dopustiti da vas mogući manjak istoga zaustavi. Pronađite YouTube video s uputama i naučite neki novi ples ili jednostavno pojačajte glazbu na najjače i uživajte u spontanim plesnim pokretima. To si slobodno pišite kao jedan odrađen kardio trening. 

Kuhanje može biti zabavno

Pretvorite klasičnu večeru doma u kulinarski izazov. U izazovu možete spremiti jelo jedno za drugo u određenom vremenskom ograničenju, i kasnije kušati čije jelo je ukusnije. Onaj tko izgubi, mora biti taj koji će se izboriti s prljavim posuđem. Svi već znamo da ćete se boriti srčano jer je pospremanje vjerojatno svima najgori dio kuhanja.

Adrenalinsko druženje za avanturiste

Volite li oboje prirodu i adrenalin, iskoristite dan vikenda koji ćete provesti u uzbudljivoj vožnji quadovima. Tako možete otkriti nove prirodne ljepote koje krije Bosna i Hercegovina, otići daleko izvan grada i pronaći pogled koji oduzima dah. Usput ponesite dekicu, najdraže piće i par sendviča za jedan nezaboravan piknik.

 

* * *
Naslovna fotografija: @realbarbarapalvin 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno