World of Wanderlust: Bosna i Hercegovina prva na listi 15 zemalja koje morate posjetiti u 2015! - Bonjour.ba - bh.lifest...

World of Wanderlust: Bosna i Hercegovina prva na listi 15 zemalja koje morate posjetiti u 2015!

Tekst:

Bonjour.ba

PUTOVANJA
9.11.2014.

Svi zaljubljenici u putovanja zasigurno znaju za World od Wanderlust, blog o putovanjima koji vodi simpatična Brooke Saward. Ako se pitate tko je sve 'čuo za nju' reći ćemo samo da Brooke redovno na Instragamu prati 120.000 osoba, dok ih je na Facebooku oko 27.000. No svi oni, pored toga što su čuli za Booke, sada su čuli i za Bosnu i Hercegovinu. I to kao broj jedan destinaciju na koju trebate otputovati u 2015.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljubav prema Bosni i Hercegovini se javila na njenomputovanju kroz lijepu našu, gdje je prije pola godine posjetila Blagaj, izvor rijeke Bunice, te Počitelj, grad koji je okakteriziran kao povijesno nasljeđe orijentalno – mediteranskog karaktera, smješten u dolini rijeke Neretve.

img bosna hercegovina 1

Blagaj

img bosna hercegovina 4

Počitelj

„Slike govore više od 1000 riječi... a Bosna i Hercegovina je jedna od najslikovitijih zemalja. Srećom za sada, još uvijek nepoznata mnogima, što ju čini savršenim mjestom za posjet (ali budite brzi!).“, napisala je u svom komentaru.

 

Foto: worldofwanderlust.com

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno