Ova wellness oaza u blizini Viteza je sve što vam treba za opuštajući vikend i punjenje baterija - Bonjour.ba - bh.lifes...

Ova wellness oaza u blizini Viteza je sve što vam treba za opuštajući vikend i punjenje baterija

PUTOVANJA
29.1.2021.

Užurban način života može biti iscrpljujući i to posebice kraj prvog mjeseca stoga je ovo idealno vrijeme za razmatranje, detoksikaciju i pripremu organizma za godinu koja je počela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To nas je navelo da istražimo najbolje ponude koje će osigurati opuštajući odmor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Bosni i Hercegovini, točnije u Vitezu pronašli smo lijepu oazu u kojoj je odmor i uživanje imperativ. Razlog tome leži u činjenici da se radi o jednom od najljepših ambijenata, pomno dizajniranom interijeru, bazenu i saunama koji se nalaze u Etno Selu Čardaci.

Foto: Etno selo "Čardaci"

Foto: Spa centar "Čardaci"

Ponuda spa centra uključuje wellness, masaže, opuštajuće rituale poput one koje je imala Kleopatra, kupke sa mlijekom, zrncima kave, limunom ili suhim cvijećem, te tretmane njege i uljepšavanja od mirisne bijele čokolade, aromatične mente, krema na bazi cimeta... u biti sve što vam je potrebno za divno proveden dan.

Foto: Spa centar "Čardaci"

Foto: Spa centar "Čardaci"

Foto: Spa centar "Čardaci"

Ne sumnjamo da ćete se u ovom ambijentu razmaziti sa kraljevskim tretmanima tijela i lica koji će vas revitalizirati i osvježiti za nove izazove u novog godini. Ova oaza mira dovoljno je daleko od brzog tempa života, a opet dovoljno blizu da se već danas spakirate i odlučite opustiti u ljepotama spa centra. 

Foto: Spa centar "Čardaci"

Foto: Spa centar "Čardaci"

Dakle, ako vam boravak u wellness-spa-centru zvuči poput vaše ideje o savršenom, opuštajućem vikendu vjerujemo da bi ovo mogla biti jedna od vaših sljedećih destinacija. Više informacija možete pronaći na njihovoj Facebook stranici i Instagram profilu.

Foto: Spa centar "Čardaci"

Foto: Spa centar "Čardaci"

***

Naslovna fotografija: Spa centar "Čardaci"
Tekst: Ilda Lihić-Isović

PUTOVANJA , 29.1.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Foto by:

Spa centar "Čardaci"

Podijeli:

Posljednje objavljeno