Najromantičniji smještaj u BiH: Zavirite s nama u Waterfall Glamping na Uni - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Najromantičniji smještaj u BiH: Zavirite s nama u Waterfall Glamping na Uni

Tekst:

Nevena Divčić

PUTOVANJA
17.5.2024.

Smještena u naselju Ripač, nedaleko od Bihaća, Waterfall Glamping Cabin savršeno je utočište za parove koji traže romantičan bijeg u prirodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ovaj jedinstveni smještaj nudi neposredan pristup rijeci Uni i pružit će vam nezaboravno iskustvo boravka uz vodu i netaknutu prirodu.

 Waterfall Glamping Cabin nudi smještaj sa svim modernim pogodnostima, uključujući besplatan Wi - Fi, besplatno parkiranje i pristup prelijepom okruženju. Već znamo da ćete uživati u obrocima na otvorenom zahvaljujući prostranoj terasi s koje se pruža veličanstven pogled, a u neposrednoj blizi se nalazi i restoran.

Smještaj na Bookingu ima 49 impresija sa ukupnom ocjenom od 9,5.
Komforan smještaj

Kabina raspolaže sa dvije spavaće sobe, dnevnim boravkom, potpuno opremljenom kuhinjom sa frižiderom i kuhinjskim posuđem te modernom kupaonicom sa tušem. Kućica je pažljivo dizajnirana sa privatnim ulazom i zvučnom izolacijom, što osigurava miran i opuštajući boravak.
Interijer kabine uređen je u toplim sivim i smeđim tonovima, stvarajući ugodnu i intimnu atmosferu. Blizina rijeke Une omogućit će vam da uživate i u šetnji ili pikniku pored vode.


* * *
Naslovna fotografija: @waterfall_glamping_cabin
Foto: Booking.com

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno