Vogue Arabia objavio 32 naslovnice na kojima supermodeli, pjevačice i umjetnice nose zaštitne maske

MODNE VIJESTI
17.4.2020.

Nova pravila, nove rutine, nove obveze…, globalna pandemija je u posljednjih stotinu dana unijela promjenu u naše živote.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Važnost brige o zdravlju postala je primat, a #OstaniKući kampanje odigrale su bitnu ulogu u širenju svijesti o kućnoj izolaciji i poštivanju sigurnosnih mjera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njenu važnost prepoznali su i razni brendovi koji također ovu poruku komuniciraju sa svojim pratiteljima online. 
Slično je i s modnim magazinima koji kroz sadržaj koji kreiraju šalju poruku nade i empatije.
Talijanski Vogue objavio je magazin s potpuno bijelom naslovnicom koja zrači snagom, poštovanjom i nadom, francuski Vogue možemo besplatno čitati i online, a uredništvo arapskog Vogue magazina je pokrenulo snažnu #StayHome kampanju.

 Iz arhive su izdvojili neke od najboljih naslovnica nastalih u tri godine njihovog rada s poznatim damama, modelima i umjetnicama i redizajnirali ih tako da svaka osoba na naslovnici nosi zaštitnu masku.
Iman, Huda Katan, Rihanna, Bella Hadid, Farida Khelfa i Amel Bouchoucha, samo su neke od poznatih dama koje s već objavljene naslovnice Vogue magazina sada šalju novu poruku u skladu sa situacijom u kojoj se trenutno nosimo. 
Dame su se pridružile Vogue kampanji i fotografije ovako uređenih naslovnica podijelili na svojim društvenim mrežama te pozvale svoje pratitelje da ostanu doma.

"U uredništvu želimo poslati poruku da svi trebamo biti ujedinjeniji nego ikada prije, ostati doma i usvojiti propisane sigurnosne postupke kako bismo svi zajedno mogli prevladati ovu zdravstvenu krizu. Budući da naslovnica šalje ključnu poruku, nadamo se da će nam se svi naši pratitelji pridružiti u ovoj kampanji." - komentirao je urednik arapskog Vogue magazina, Manuel Arnaut. Sve naslovnice nastale u sklopu ove kampanje bit će objavljene na društvenim mrežama magazina.

MODNE VIJESTI , 17.4.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Bonjour.ba

Podijeli:

Posljednje objavljeno