Kako buket cvijeća pretvoriti u najslađi dekor u interijeru?

INTERIJERI
27.1.2020.

Baš kada vašem domu bude nedostajalo malo živosti i šarenila, pa čak i ako preferirate strogi minimalizam, u pomoć stižu prvi vjesnici proljeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prve tratinčice, cica-mace, ivančice, u društvu pampas trave, raznolikog drugog lišća i biljaka koje će vas privući bojama i oblicima mogu biti predmet vašeg sljedećeg aranžmana u blagovaonici i dnevnoj sobi. Još ako u cijelu priču uključite neodoljive visoke i široke vaze sa neobičnim šarama i uzorcima koje svojim bojama upotpunjuju uređenje vaše prostorije kreirati ćete posebnu atmosferu u vašem interijeru. 

Samo jedna šetnja do obližnje livade ili šumskog puta dijeli vas od kreiranja neodoljivog buketa koji će prekrasno izgledati na vašoj sljedećoj obiteljskoj večeri, na vašem radnom stolu doma (ili čak u uredu), ali i u hodniku gdje će pozdravljati sve vaše goste.

Kako i vi možete uz pomoć livadnih biljki kreirati bukete i aranžmane nalik onima koje vidimo i u cvjećarnicama i u interijeru poznatih blogerica, inspirirajte se kroz fotografije u nastavku.

INTERIJERI , 27.1.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno