Mostar: Zavirite na bajkovito vjenčanje koje je održano pokraj vinograda - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Mostar: Zavirite na bajkovito vjenčanje koje je održano pokraj vinograda

Tekst:

Ana Rotim

VJENČANJA
2.12.2022.

Adla i Haris protagonisti su romantične priče koja se prije par mjeseci odvijala na lokaciji Hotel Emporia - Carski vinogradi Mostar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Naime, bh. fotografkinja Nađa Pandur podijelila nam je vječne uspomene mladog para za koje smo sigurni da će unijeti dozu topline u ove hladne dane. Na prekrasnoj lokaciji u Mostaru, okruženi poljima vinove loze Adla i Haris imali su romantičnu ceremoniju o kojoj više pišemo u nastavku. 

U razgovoru s našim uredništvom fotografkinja Nađa je otkrila detalje bridal izdanja mladenke koja je izabrala dvije zanimljive vjenčanice. Prvi izbor bila je duga haljina jednostavnog kroja koja je nježno otrkivala ramena, a dodatnu dozu romantike ovom looku dali su dugi rukavi. Za večernje izdanje Adla je izabrala mini haljinu obogaćenu perjem koju potpisuje Aida Mušinović. 

Cjelokupna izdanja Adla je zaokružila elegantnim sandalama s potpeticom slavnog brenda Jimmy Choo, upečatljivim nakitom koje potpisuje Swarovski, te prozračnim makeupom iza kojeg stoji vizažistica Lucija Gagro
 

Haris je za svoje izdanje odabrao elegatno odijelo nježne bež boje, klasičnu košulju i leptir mašnu bijele boje. Dio ležernosti ovom looku daje su bijele tenisice uz koje je Haris zaokružio svoju stilsku formulu. 

„Riječ je o intimnom vjenčanju ... Svi bili jako opušteni i zabavni. Muzikom smo prošli kroz sve žarnove. Party je toliko bio dobar, da mi je samo žao što se na kraju nisam i ja bacila u bazen" simpatično nam je odgovorila Nađa pri upitu o vjenčanju, te nadodala da su zabavu zaokružili dobar vatromet i torta. 

Dio atmosfere kao i romantične fotografije donosimo u nastavku. 


* * *
Foto: Nađa Pandur

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno