Izdvajamo 5 pažljivih gesti koje će uljepšati vašu vezu na daljinu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Izdvajamo 5 pažljivih gesti koje će uljepšati vašu vezu na daljinu

Tekst:

Marija Perić

LJUBAV & BRAK
26.9.2021.

Veza na daljinu uvijek stavlja određene izazove pred svaki par koji treba naći svoj način kako izdržati fizičku razdvojenost, a i dalje održati jednaku povezanost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U želji da olakšamo svakodnevicu parova koji trenutno imaju vezu na daljinu, pobrojali smo nekolicinu gesti koje će vam pomoći uljepšati dan vašem partneru i pokazati da mislite na njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Geste su vrlo jednostavne, a tako efektne da ćete zaista barem mrvicu lakše dočekati onaj dan kada će se stvari vratiti na staro i moći ćete sa svojim partnerom provoditi vrijeme svaki dan ukoliko poželite.

Foto: Unsplash

U nastavku otkrijte 5 gesti koje će olakšati razdvojenost i uljepšati svakodnevicu parovima koji su trenutno u vezi na daljinu.

RAZGOVARAJTE PREKO VIDEO POZIVA

Iako niste fizički jedno do drugog, video poziv može biti odličan način kako se povezati sa svojim partnerom i lice u lice razgovarati o stvarima koje su vam se događale tijekom dana. Možete preko video poziva zajedno gledati film ili igrati igru. Video poziv za veze na daljinu trik je koji svi već znamo, ali zato ne treba umanjiti njegovu moć i važnost koju može imati kada svog partnera ne viđate na dnevnoj ili tjednoj bazi.

Foto: Unsplash

ŠALJITE SI PORUKE

Maleni znak pažnje koji možete uraditi za osobu koja vam puno znači sigurno su iskrene poruke. Ukoliko svom partneru na simpatičan način ili kroz internu šalu zaželite laku noć i dobro jutro ili mu pošaljete poruku tijekom dana, osmijeh na njegovom licu neće izostati. To će učiniti da se i vi, a i on osjećate kao da ste na neki način tu i prisutni u životima jedno drugog, iako ste fizički odvojeni.

Foto: Unsplash

DIJELITE VIDEO ZAPISE I FOTOGRAFIJE

Kako bi se vaš partner osjećao dodatno prisutnim u vašem životu tijekom veze na daljinu, Internet vam omogućuje da s njim svakodnevno dijelite kako izgleda vaš dan kroz fotografije i video zapise. Možete mu uslikati preslatkog psića kojeg ste sreli na putu do posla, odličan croissant koji ste jeli tijekom pauze ili fotografiju s koncerta na kojem ste bili. Te malene stvari pokazati će da mislite na njega i veselite se ponovnom susretu kada ćete moći ponovo zajedno uživati u šetnjama, slasticama i koncertima.

Foto: Unsplash

POŠALJITE MU ZNAK PAŽNJE

Ako se ne viđate već dugo vremena i vaš partner se nalazi na nekoj adresi na koju biste mu mogli poslati maleni znak pažnje, to definitivno učinite. To ne mora biti velik poklon, dapače, malene stvari koje vama puno znače i stvari koje će ga podsjetiti na lijepe zajedničke trenutke biti će najslađi poklon. S druge strane, ako vam je spominjao da mu nešto trenutno nedostaje, kao na primjer, neka cool šalica za kavu dok je na poslu ili maleni spremnik za hranu s priborom kad jede na poslu, to može također biti koristan, ali itekako pažljiv poklon.

Foto: Unsplash

POSJETITE GA (UKOLIKO MOŽETE)

Iznenadna posjeta tijekom vikenda i veliki zagrljaj koji će uslijediti kad se sretnete nakon duže vremena vrijedna je gesta koja će uljepšati vašu vezu na poseban način. Makar se vidjeli na nekoliko sati, to će vam dati dodatni vjetar u leđa da još neko vrijeme izdržite razdvojenost.

Foto: Unsplash

***

Naslovna fotografija: Unsplash
Tekst: Marija Perić

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno