Prava ljubav bez skrolanja: Jeste li probali jedan od ovih načina za upoznavanje? - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Prava ljubav bez skrolanja: Jeste li probali jedan od ovih načina za upoznavanje?

Tekst:

Nevena Divčić

LJUBAV & BRAK
16.2.2024.

Društvene mreže su postale neizostavan dio našeg svakodnevnog života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Skoro da je postalo nemoguće čuti kako se par upoznao uživo i započeo svoju komunikaciju bez društvenih mreža. Iako nemamo ništa protiv istog i donijelo nam je mnoge prednosti, ipak, još uvijek postoje oni koji uživaju u stjecanju prvog dojma uživo.

 Međutim, svijet dejtanja je poprilično promijenjen i većina nas više nije sigurna gdje uopšte možemo upoznati nekoga na takav način. Online svijet i mi smo tu uz nekoliko ideja.

Bez obzira jeste li izgubili interes za online dating ili jednostavno preferirate tradicionalni pristup, postoje brojne mogućnosti za susretanje s osobama sličnih interesa i vrijednosti. U ovom članku istražit ćemo različite lokacije i aktivnosti gdje se možete upoznati s potencijalnim partnerima, pružajući vam priliku za romantičnu povezanost koja nije ograničena ekranom.
 

Tematski događaji i radionice

Pohađanje tematskih događaja ili radionica može biti sjajan način da upoznate ljude koji dijele vaše hobije ili strasti. Razmislite o kursu kuhanja, plesa i umjetnosti.

  

Sportske aktivnosti

Bilo da se radi o trčanju, planinarenju ili nekom drugom sportu, sportske aktivnosti pružaju opuštenu atmosferu za upoznavanje novih ljudi. Ako vam se ove opcije čine previše avanturističkim, još jedna dobra opcija je odlazak u teretanu.

 


 

Kulturni događaji

Posjet knjižari ili sudjelovanje u kulturnim događajima poput književnih klubova ili izložbi može biti izvrstan način za upoznavanje s osobama koje imaju slična interesovanja.

 

 

Društveni događaji

Budite otvoreni za društvene događaje poput koncerata, sajmova hrane ili lokalnih festivala. Takvi događaji pružaju priliku za spontane susrete i opuštene razgovore. Osim toga, nemojte se zatvarati u sebe i izdvajati te proširite svoj krug poznanika i prijatelja.

 


 

Putovanja

Putovanja su izvrsna prilika za susretanje s raznovrsnim ljudima iz različitih dijelova svijeta. Pridružite se grupnim turama ili putovanjima koja vas zanimaju i otvorite se novim iskustvima.

 Volontiranje

Sudjelovanje u volonterskim aktivnostima je izvrsna prilika za upoznavanje ljudi sličnih vrijednosti i interesa.
 

* * *
 

Čak i ako ova poznanstva ne rezultiraju romantičnom pričom, možete biti sigurni da ćete ostvariti zanimljiva poznanstva i prijateljstva, a ujedno i uživati u događajima i aktivnostima koje vas zanimaju.

* * *
Naslovna fotografija: @clairerose

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno