Volite film „Kako izgubiti frajera u 10 dana“? Ova turska komedija ima sličnu radnju. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

Volite film „Kako izgubiti frajera u 10 dana“? Ova turska komedija ima sličnu radnju.

Tekst:

Arijana Bošnjak

FILMOVI & SERIJE
1.6.2024.

Volite ljubavne intrige, modu i čarobni Istanbul? Onda imamo savršen film za vas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ljubavne taktike je naziv romantične komedije koja nam je privukla pažnju na Netflixu. Sigurni smo da će i vas osvojiti šarmantna i pomalo duhovita priča koja radnjom neodoljivo podsjeća na kultnu američku komediju - Kako izgubiti frajera u 10 dana.

Ovdje se priča vrti oko Asli (Demet Özdemir), uspješne modne dizajnerice i blogerice (čije će vas neodoljive kombinacije inspirirati) i Keremu (Şükrü Özyıldız), koji je uspješni marketinški stručnjak. S obzirom na to da su oboje skeptični u ljubavi i imaju svoja pravila, kada se upoznaju, oboje zasebno s prijateljima dogovaraju okladu koja se tiče njihove veze.


Foto: @demetozdemirTu počinju zabavne ljubavne taktike dok oboje dokazuju svoje teorije o ljubavi, vezama i braku, a sve to se odvija uz idiličnu kulisu koju pruža fantastični Istanbul. Međutim, kako se njihova igra razvija, oni počinju shvaćati da su njihove teorije možda pogrešne, a stvarne emocije počinju izlaziti na površinu.

Film je toliko oduševio publiku da je dobio i jednako šarmantan i zabavan nastavak, koji zadržava njihov prepoznatljivi humor, dok istovremeno istražuje dublje teme kao što su povjerenje, kompromis i istinska ljubav.


Foto: @netflixturkiyeViše detalja nećemo otkrivati kako biste se sami upustili u ovu zabavnu i romantičnu filmsku avanturu, a do tada s vama dijelimo trailer drugog dijela koji će vas sigurno zaintrigirati dovoljno da pogledate oba nastavka.


* * *
Naslovna fotografija: @netflixturkiye

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno