Turska dramska serija još uvijek je trending na Netflixu. Vrijedi li gledanja? - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Turska dramska serija još uvijek je trending na Netflixu. Vrijedi li gledanja?

Tekst:

Arijana Bošnjak

FILMOVI & SERIJE
26.6.2024.

Turska dramska serija – „Na krilima ambicije“ istražuje svijet novinarstva i natjecateljski duh između akterica različitih generacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Radnja se vrti oko Asli Tuna (koju glumi Miray Daner), odlučne mlade praktikantice čija ambicija vodi u opasne vode. Serija prikazuje borbu za uspjeh u industriji vijesti, gdje se mladi koriste društvenim mrežama kako bi pretekli starije generacije.

Asli koristi lažne profile na društvenim mrežama kako bi manipulirala situacijom, što ne samo da donosi napetost već i opasnost za likove poput Lale Kiran (Birce Akalay), etablirane TV voditeljice čiji se životi isprepliću s Aslinim opsesivnim željama za uspjehom.


Foto: @dizilah

Foto: @dizilahDok se priča razvija, „Na krilima ambicije“ istražuje sukob između generacija te prikazuje opasnosti do kojih mogu dovesti prekomjerne ambicije.

Iako je fokus na drami i odnosima u poslovnom svijetu, serija „Na krilima ambicije“ ponekada prelazi u melodramatičnost, što je rezultiralo time da mnogi obožavatelji dramskog žanra daju nešto lošije ocjene za ovu seriju.


Foto: @dizilahIpak, ako ste željni serija koje donose dozu napetosti, odlične scenografije (serija je snimana u Istanbulu) i zanimljive kostimografije koja će vas inspirirati za poslovne lookove, onda vjerujemo da će se ovaj Netflix naslov naći na vašoj listi.

Kako biste lakše procijenili je li ovo serija za vas, donosimo trailer u nastavku.


* * *
Naslovna fotografija: @birceakalay

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno