Turističko naselje Natura Art u blizini Bihaća idealna je lokacija za vikend izlet u prirodu i punjenje baterija - BONJO...

Turističko naselje Natura Art u blizini Bihaća idealna je lokacija za vikend izlet u prirodu i punjenje baterija

PUTOVANJA
12.2.2021.

Turističko naselje Natura Art nalazi se u mjestu Lohovo, na ulazu u Nacionalni Park Una.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obzirom da je smješteno na dijelu rijeke Une kojeg krase mlinovi i vodenice, sjajno oslikava miks tradicije, etno elemenata i moderne arhitekture.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Netaknuta priroda, opušten ambijent, brojne outdoor aktivnosti, kao i opcija vožnje jednom od najljepših bh. rijeka u sklopu njihove Arke, više je nego dovoljno razloga zašto bi vaša posjeta Bihaću trebala uključivati dolazak i na ovu lokaciju.  

U sklopu naselja nalazi se i smještaj u vidu hotela s četiri zvjezdice, bungalovi i odvojeni apartmani, tri restorana s domaćim gourmet specijalitetima u kojima će uživati cijela obitelj, dva dječja igrališta, kao i kongresna dvorana te još mnogi drugi sadržaji.

Mjesto je ovo na kojem ćete podjednako uživati u zimskoj, ali i ljetnoj sezoni, a zahvaljujući toploj, kućnoj atmosferi koja vlada ovdje, mnogi upravo ovdje organiziraju i razne eventove, kao i teambuilding druženja koja uključuju aktivnosti poput pripreme pite ili povlačenja konopca. Više o njihovoj ponudi možete saznati klikom OVDJE.


Foto: ATO

***
Tekst: BONJOUR.ba
Naslovna fotografija: ATO

 

PUTOVANJA , 12.2.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Bonjour.ba

Foto by:

ATO

Podijeli:

Posljednje objavljeno