Suveniri s putovanja: kako ih pretvoriti u simpatičan dekor u interijeru? - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Suveniri s putovanja: kako ih pretvoriti u simpatičan dekor u interijeru?

PUTOVANJA
14.4.2020.

Iako radi cijele #OstaniKući inicijative nećemo neko vrijeme koristiti naše putovnice, svoju nostalgiju za putovanjima možete utažiti tako što ćete na vidjelo izvući svoje neodoljive suvenire koje pomno skupljate već godinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijeme je da svjetlo dana ugledaju vaše uspomene i suveniri sa vožnje europskim rijekama, druženja uz vino na plaži, prvog leta avionom, posjete izložbi omiljenog slikara, ludog partya ili safarija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi ti neobični suveniri mogu pronaći svoju ulogu i mjesto u vašem interijeru, bez obzira koliko bezazleni ili šašavi bili.

Zaslužuju postati dijelom vašeg dekora jer bude neke od najdivnijih uspomena u vašem životu, podsjećaju vas na stvari koje ste proživjeli i naučili tijekom putovanja i tjeraju vas na osmijeh.
Kako možete svoje suvenire uključiti u uređenje interijera, otkrijte kroz prijedloge i fotografije u nastavku.

KREIRAJTE SVOJ KREATIVNI NERED NA POLICAMA

Vaše police mogu biti ispunjene knjigama, fotografijama i dekorima u omiljenoj nijansi, ali i prekrasnim suvenirima koje ste donijeli odasvud. Tako će vas pri svakom pogledu na police ti isti suveniri vratiti na mjesto koje ste posjetili i na trenutak vam dopustiti da proživite jedan dio svog putovanja ponovo.

IZLOŽITE SUVENIRE NA ZIDU

Svoje suvenire, u bilo kojem obliku i formi možete uz malo kreativnosti i izložiti na vašem zidu. Osim što će to biti itekako unikatan dekor koji će pružiti interijeru nezamislivu osobnost, vi ćete ispuniti svoje poslijepodne zanimljivim DIY projektom koji će vas nadahnuti i usrećiti na poseban način.

PRENAMJENITE IH

Ok, ako ste doma s putovanja donijeli zanimljive pladnjeve, pijesak s plaže, maske, šišarike, posuđe i slično, vrlo lako im u svom domu uz malo mašte možete dati dekorativnu funkciju u kuhinji ili dnevnom boravku.

PRETVORITE PROZORSKE DASKE U POLICE

Vaša izložba suvenira može pronaći svoje mjesto događanja na vašoj prozorskoj daski. Ovako uređena soba ili vaš dnevni boravak unijeti će nezaustavljivu retro vibru i učiniti da se osjećate cozy u svom domu.

IZLOŽITE IH NA ORMARIĆU U SOBI

Vaš ormarić sa beauty stvarčicama, nakitom, make-upom i slično, rado će se družiti sa vašim brojnim suvenirima koji će vas još jednom od jutra do mraka podsjećati na prekrasne avanture s putovanja.

KREIRAJTE KUTAK SAMO ZA SUVENIRE

Ako ste pravi entuzijast i zaljubljenik u putovanja i rado skupljate pečate u svojoj putovnici, tada će kreiranje posebnog kutka za suvenire za vas zvučati kao prekrasna ideja. Jednostavno ih aranžirate na vidno mjesto u dnevnom boravku i pripremite se na puno upita od strane vaših gostiju kada vide vašu kolekciju suvenira.

PUTOVANJA , 14.4.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Foto by:

Foto: @federicola, unsplash.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno