Kako organizirati vjenčanje na planini? Znaju Etta i Ian.

VJENČANJA
24.2.2020.

Ovaj šarmantni par zaljubljen u skijanje i zimu, odlučio je upravo tijekom najhladnijeg mjeseca, po snijegu, u blagdanskom periodu u Aspenu, organizirati svoje vjenčanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se isprva čini pomalo izazovnim s obzirom na vremenske prilike i zahtjeve koje ima organizacija vjenčanja na planini, ova dama je uz svoj tim i članove obitelji uspjela realizirati. I više od toga, svoje vjenčanje je pretvorila u pravu zimsku bajku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skije, tople bunde, dekice, pahulje snijega..., sve su to šarmantni zimski detalji koji daju dodatnu toplinu cijelom druženju, kao i fotografijama. 

Da je zimsko vjenčanje na planini uistinu idealna lokacija za organiziranje vjenčanja ovog para, dokazuje i činjenica da su večeru za svoje goste organizirali u restoranu u kojemu su Ian i Etta imali svoj prvi spoj i to na slijepo, ali i činjenica da ju je nedaleko odatle, na planini s pogledom na izlazak sunca, Ian zaprosio skrivajući prsten u upaljaču.

Ova romantična priča se nastavlja i kroz tople fotografije s dana vjenčanja. Dekoracije su bile elegantne, jednostavne, dok su cvjetni ukrasi bili od sezonskog cvijeća. 
Djeveruše su nosile identične crvene haljine i tijare napavljene od maslina.

Već na prvi pogled smo znali da veo koji nosi Etta ima neku svoju priču i to se pokazalo istinitim. Ovaj veo je nosila njena majka na svom vjenčanju i dio je obiteljske tradicije. Datira iz 19. stoljeća što cijelo njeno izdanje čini još posebnijim.

Etta je za svoje vjenčanje birala jednostavnu bijelu haljinu, uz decentnu bisernu ogrlicu te naušnice i narukvicu koje je posudila od svojih sestara kako bi ispunila nepisano pravilo da nosi nešto posuđeno i nešto plavo. Njena frizura je također bila jednostavna – birala je spuštenu jednostavnu urednu pundžu koja se odlično slagala uz sam dizajn haljine.

Večer se nakon ceremonije nastavila u već spomenutom restoranu, uz ples mladenaca, a zatim i ples mladenke s ocem, a prema Ettinim riječima, nakon što je DJ nastupio i rasplesao publiku, čak su i malene djeveruše ostale plesati nakon ponoći.
Više fotografija ovog neodoljivog zimskog vjenčanja u Aspenu otkrijte u nastavku.

 

VJENČANJA , 24.2.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

vogue.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno