Na 15 minuta od Mostara se nalazi kuća sa bazenom i savršenim pogledom na planine - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Na 15 minuta od Mostara se nalazi kuća sa bazenom i savršenim pogledom na planine

Tekst:

Ilda Lihić-Isović

PUTOVANJA
2.5.2023.

Ako ste u potrazi za smještajem koji nudi opuštajući odmor u prekrasnom hercegovačkom selu dok ste samo 15 minuta udaljeni od centra grada Mostara, a pri tome u svakom trenutku imati priliku osvježiti se u bazenu uz pogled na prirodu… Silent Village Villa je definitivno pobjednik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raskoš zelenila koje stvara njezinu pomno uređena okućnica, terasa, vanjska kuhinja sa roštiljem i veliki vrt su aduti koji obećavaju idealan odmor ove godine. Vjerujemo da će vam se svidjeti i to što su najbliža trgovina i kafić na pješačkoj udaljenosti tako da se ne morate brinuti da ćete provesti savršene trenutke u ovoj kući.

  

Kao što smo već pomenuli, kuća se nalazi u malom selu Humilišani, a sastoji se od 3 spavaće sobe, 2 kupaonice, blagovaonice te potpuno opremljene kuhinje i terase sa pogledom na vrt.

 

Također, saznali smo da na samo 10km od ove kuće na periferiji planine Prenj nalazi se poznato izletište “Rujište”. Na 1.050 metara nadmorske visine ovo područje je izuzetno bogato bijelim korom bora, endemskim četinarskim drvetom koje obezbjeđuje zrak bogat kisikom. Za sve planinare itekako poznata lokacija Rujište je početna destinacija u pohodu na Prenj.

 
 

Sa svim svojim prednostima vjerujemo da je ovo kuća koja će, osim odmora, svakom posjetitelju dodatno napuniti baterije i osvojit na prvi pogled tako da ćete poželjeti zadržati se što duže.

 

 

Za više informacija o rezervaciji posjetite ovaj link.***
Naslovna fotografija: airbnb.com

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno