Ovo su 3 manje poznate serije čija će vas radnja i tematika oduševiti! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ovo su 3 manje poznate serije čija će vas radnja i tematika oduševiti!

Tekst:

Emina Smaka

FILMOVI & SERIJE
12.12.2021.

Sada kad se bliži kraj mnogim serijama koje smo gledali i po nekoliko sezona, a nove sezone su najavljene tek za iduću godinu, potrebna nam je lista zanimljivih serija koje će nam zadržati pažnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pronaći seriju sa interesantnom radnjom, dobrim glumcima i po mogućnosti dobrom kostimografijom i scenografijom, nije nimalo lak zadatak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlučili smo kreirati mini #whattowatchlistu sa 3 serije za koje možda niste čuli i pogledali, a koje će sigurno biti interesantne bez obzira na vaš omiljeni žanr. Uz neke od njih ćete se opustiti i nasmijati, a neke se bave nešto ozbiljnijim tematikama.

Ugodno gledanje!

Unorthodox

Mini serija koju ćete pronaći na Netflixu, je drama čija radnja prati priču djevojke Esty. Ona je devetnaestogodišnjakinja koja je nezadovoljna u svom dogovorenom braku, te iz New Yorka bježi u Berlin kako bi započela novi, slobodniji život.

Sisters

Priča prati 3 žene koje otkriju da su ustvari sestre, ovo je jedna od onih serija gdje ćete se jednu minuti glasno smijati, a već druge plakati. Vremenom otkriju da njihovih sestara i braće ima mnogo više nego što su mislile.

Glow

Alison Brie glumi Ruth Wilder, glumicu bez posla u Los Angelesu, a radnja je smještena u 80e. Prijavljuje se kao glumica u Girl Wrestling Show, gdje glumi hrvačicu, a serija je nešto potpuno drugačije, drama uz koju se nećete prestati smijati!

* * *
Naslovna fotografija: Netflix.com 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno