Volite seriju Money Heist? Tada ćete htjeti gledati i ove uzbudljive i misteriozne serije! - Bonjour.ba - bh.lifestyle m...

Volite seriju Money Heist? Tada ćete htjeti gledati i ove uzbudljive i misteriozne serije!

Tekst:

Marija Perić

FILMOVI & SERIJE
10.9.2021.

Povratak serije Money Heist već je odnio veliku pažnju fanova (ali i onih koji će to tek postati).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drama, misterioznost uz kriminal i likove među kojima svaki ima svoju pozadinu učinili su da mnogi zavole Money Heist. A kada završite posljednju sezonu, htjeti ćete gledati jednu od serija koje izdvajamo u nastavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Serije koje smo izdvojili dolaze sa jednakom količinom zapleta i raspleta, misterioznih kriminalnih podviga i drama koje će učiniti da budete investirani u radnju dugo vremena.

Epizodu za epizodom bingeanje neće biti teško sa odličnim glumcima, pričom koja postaje sve zapletenija i nevjerojatnim preokretima koji će rijetko koga ostaviti ravnodušnim.

Više otkrijte u nastavku.

WHITE LINES

Nova serija od istog kreatora koji stoji iza serije Money Heist donosi misterioznu priču o ženi koja želi otkriti tko je ubio njenog brata.

KILLING EVE

Neustrašive Sandra Oh (inspektorica) i Jodie Comer (serijska ubojica) na suprotnim su stranama zakona i konstantno su u igri mačke i miša.

HACHE

Ovo je istinita priča o Heleni koja je 40-tih godina prošlog stoljeća zapela u sumnjivom poslu u Barceloni.

SHERLOCK

Ovaj čovjek zarađuje za život rješavajući nerješive zagonetke te zatvara zločince iza rešetaka tijekom svojih avantura po Londonu.

LUPIN

Nadahnut avanturama Arsène Lupina, 'lopov' Assane Diop kreće osvećivati svog oca zbog nepravde koju je nanijela bogata obitelj.

VIS A VIS

Nakon što je radi svog šefa kojeg voli prekršila zakon, ova djevojka odlazi u zatvor i otkriva kakvu cijenu mora platiti.

HEIST

Serija snimljena po istinitom događaju donosi priču o troje običnih ljudi koji su zamalo imali sreće u krađi više milijuna u kešu kroz izvanredno izvedenu pljačku.

BREAKING BAD

Profesor kemije u srednjoj školi nakon dijagnoze raka pluća odluči zajedno sa svojim nekadašnjim učenikom iz škole početi proizvoditi metamfetamin kako bih zaradio dovoljno za svoju obitelj.

NARCOS

Ova serija donosi istinitu priču o svim kronološkim događajima u kartelu na čelu sa Pablom Escobarom i željama policije da njihovom kriminalu stanu u kraj.

***

Naslovna fotografija: @lacasadepapel
Tekst: Marija Perić

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno