10 lokacija u New Yorku koje će ljubitelji serije 'Seks i grad' htjeti posjetiti - BONJOUR.ba - bh.lifestyle magazin

10 lokacija u New Yorku koje će ljubitelji serije 'Seks i grad' htjeti posjetiti

PUTOVANJA
3.2.2020.

I nakon toliko godina otkad je snimljena posljedna epizoda, pa čak i dva filma, pravi fanovi serije 'Seks i grad' rado svoje slobodne večeri i dalje rezeviraju za neumorno gledanje repriza kao da ih gledaju po prvi put.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako ste i vi jedna od tih dama, tada ćete uživati u pregledu lokacija koje smo izdvojili u nastavku.

Osim što ćete dobiti priliku testirati svoje pamćenje za sve događaje koje ste kroz malene ekrane proživljeli sa Carrie, Samanthom, Mirandom i Charlotte, napraviti ćete malenu virtualnu turu kroz sve njujorške lokacije koje ćemo uvijek pamtiti zahvaljujući epizodama 'Seks i grada' koje su tu snimljene.

Koje su to lokacije, točnije njih 8, istražite kroz vodič u nastavku.

The Magnolia Bakery

Pekara ispred koje su Miranda i Carrie uživale u svom ukusnom muffinu i razgovoru o svojim tadašnjim partnerima mora se naći na vašoj listi. Bilo bi prezabavno rekreirati upravo ovu scenu sa svojom prijateljicom, zar ne?

Manolo Blahnik dućan

Ako znate Carrie Bradshaw, tada znate i koliko ova dama voli cipele. Pogotovo ako te cipele imaju etiketu s imenom Manolo Blahnik. Upravo zato se na vašoj njujorškoj 'Seks i grad' turi treba naći i posjeta ovom dućanu, kao i brojnim drugima koje je i sama Carrie posjećivala duž Avenije Madison.

Javna knjižnica u New Yorku

Mjesto na kojemu je u prvom Seks i Grad filmu Carrie trebala reći 'Da' Mr.Bigu sigurno će se naći na vašoj listi mjesta koje ćete htjeti posjetiti, pa čak i ako vas je ova scena rastužila veliki broj puta.

Yankee stadion

Legendarna epizoda u kojoj Samantha vodi djevojke na Yankee utakmicu sasvim je dovoljan razlog da se uputite i na njihov stadion. Možda i vi budete te sreće pa baš kao i Carrie uhvatite loptu i upoznate zgodnog igrača.

Paris teatar

Ova lokacija bila je utočište za Carrie koja je oduvijek sanjala o posjeti Parizu. Ovdje bi provodila svoja lijena poslijepodneva sama ili sa svojim triom uz dobar strani film.

Plaza Hotel

Mjesto je ovo na kojem je Mr.Big nakon teškog prekida sa Carrie slavio zaruke sa posve drugom ženom. Vjerujemo da ćete se jako brzo sjetiti njihovog zajedničkog susreta ovdje i riječi s kojim je Carrie pozdravila Mr.Biga.

Da Marino

Ovdje je Mr.Big pjevao za Carrie, ovdje ju je prvi put pred njom nazvao svojom djevojkom i ovdje ćete i vi sigurno htjeti svratiti tijekom svoje posjete New Yorku.

The Loeb Boathouse

Ako ste istinski fan serije 'Seks i grad' brzo ćete prepoznati look koji Carrie nosi na sljedećoj fotografiji. Upravo na ovom mjestu Carrie je 'spretno' za vrijeme dejta s Mr.Bigom izbjegla njegov poljubac, ali ne i malenu nezgodu u kojoj je (spoilet alert) John završio potpuno mokar u jezeru.

Brooklyn Bridge

Mjesto na kojem su Miranda i Steve odlučili pružiti svom braku još jednu priliku mjesto je koje ćete htjeti posjetiti i radi prekrasnog pogleda na Manhattan, Brooklyn, ali i Kip slobode. Brojni posjetitielji kažu kako ovdje možete uživati i u pogledu na prekrasan zalazak sunca.

Stan u kojem je živjela Carrie

Brojni poljupci za laku noć, prvi pogledi na outfite koje je Carrie birala, ali i limuzina Mr.Biga koja se često ovdje parkirala i više je nego dovoljan broj razloga da posjetite adresu 66 Penny Street New York na kojoj se nalazi stan u kojem je živjela naša 'Seks i grad' dama.

P.S. Priznajte, rado biste i vi jednog dana baš poput Carrie na njujorškim ulicama pozvali svoj maleni žuti taksi. Da, i mi.

PUTOVANJA , 3.2.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Marija Perić

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno