Do Jadranskog mora iz Sarajeva sada putujemo vozom i za manje od 50 KM! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Do Jadranskog mora iz Sarajeva sada putujemo vozom i za manje od 50 KM!

Tekst:

Nevena Divčić

PUTOVANJA
24.6.2024.

Bilo da želite vikend bijeg na more ili višednevni odmor - znamo gdje možete otići brzo i bez mnogo planiranja!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Od 28. juna do 1. septembra, petkom, subotom i nedjeljom, vozom putujemo iz Sarajeva u Ploče. Već danas pripremite ručni prtljag i obavijestite ekipu koja će vam se pridružiti u vikend bijegu do Jadranskog mora!

Cijena karte u jednom smjeru iznosi 25 KM, dok je povratna karta 41,40 KM, s važenjem od mjesec dana. Putnici s povlasticama su studenti, novinari, penzioneri i grupe od 6 ili više osoba. Karta za ove putnike iznosi 18,60 KM, a cijena povratne karte je 37,20 KM. Ako planirate ovo putovanje važno je da kartu kupite dan ranije do 12 sati te pripremite ime i prezime, datum rođenja i broj pasoša.


Foto: @phantom.pilotCilj ovakve organizacije kupovine karata je ubrzati proces polaska bez eventualnih usporavanja i zastoja zbog gužve pri kupovini. 

Polazak iz Sarajeva je u 7:15 sati, a dolazak u Ploče u 10:36 sati, omogućujući vam tako da provedete cijeli dan uživajući na plaži. Povratak iz Ploča je u 18:26 sati, sa dolaskom u Sarajevo u 21:51 sati.


Foto: @jo.rdanKarte su dostupne na prodajnim mjestima u Sarajevu, Hadžićima, Konjicu, Mostaru i Čapljini, a kupovina je moguća i u vozu za putnike koji kreću iz Ploča.

* * *
Naslovna fotografija: @tessavmontfoort

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno