Sajra i Boris su sudbonosno 'da' rekli u vinogradu u Sarajevu i da, vjenčanje je bilo predivno i romantično - Bonjour.ba...

Sajra i Boris su sudbonosno 'da' rekli u vinogradu u Sarajevu i da, vjenčanje je bilo predivno i romantično

Tekst:

Bonjour.ba

VJENČANJA
30.7.2021.

Moramo priznati da jednostavno volimo pronalaziti nešto drugačija vjenčanja sa kreativnim parovima koji su odlučili svoj dan iz snova proslaviti na neobičnim lokacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo zbog toga oduševile su nas fotografije Sajre i Borisa koji su svoju wedding priču odlučili obilježiti u vinogradu u Sarajevu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fotografkinja Sanela Zukić, čije wedding fotografije možete pogledati na Instagram profilu Wildfields Wedding, nam je kroz kadrove mladenaca također pokazala da upravo detalji, spontanost, ambijent daje dodatnu posebnost cijeloj priči.

Dok smo razgovarali sa Sanelom, otkrila nam je da se ceremonija vjenčanja održala u samom vinogradu, a koktel dobrodošlice i zabava u Hedona Wine Club koji sa posebnom pažnjom pristupe ovom posebnom događaju.

Uz neizostavnu degustaciju njihovih domaćih vina, šetnjom vinskim podrumom obogaćena je zanimljivim detaljima, informacijama, kao i dodatnom prilikom da gosti isprobaju još neke njihove proizvode.

Nismo mogli odoljeti, a da ne pitamo i mladence kako su došli na ideju da vjenčanje bude u vinogradu, kao i više detalja o vjenčanici koju nosi mladenka.

Sajra:"Wine Club Hedona je bio jednostavno očigledan izbor za nas. Pored toga što je ubjedljivo najljepša lokacija za outdoor vjenčanja u Sarajevu, sa najprofesionalnijom uslugom i najkreativnijim timom, Hedonu smo odabrali i iz osobnih razloga. Sajra i Dino Arifagić, par koji stoji iza cijele priče Hedone su zapravo zaslužni što smo se upoznali.

Kao ljubiteljima vina ogromno nam je zadovoljstvo da smo prvi par koji se vjenčao u prvom i jedinom, "INAT" vinogradu Sarajevu, a haljinu koju sam ja nosila je dizajnirala najsjanija Emina Hodžić Adilović iz Kaftan Studija."

U nastavku pogledajte još nekoliko foto kadrova koji će biti bajkovita inspiracija svim parovima koji žele kreirati nezaboravne foto trenutke.

***

Fotografija: Sanela Zukić
Tekst: Bonjour.ba

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno