Bili smo na otvorenju nove sezone restorana St. Pietro. Otkrijte kako smo se proveli! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

Bili smo na otvorenju nove sezone restorana St. Pietro. Otkrijte kako smo se proveli!

Tekst:

Bonjour.ba/PR

PUTOVANJA
28.5.2024.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Malo koji zalazak sunca može se usporediti s onim koji smo imali priliku doživjeti na otoku Supetru u blizini Cavtata ove subote na službenom otvorenju nove sezone restorana St. Pietro

Ovaj restoran otvoren je 2022. godine, a ovogodišnjim ponovnim otvorenjem potvrdio je luksuz, kvalitetu i inovaciju nudeći uslugu na najvišoj razini.

 

st_pietro_dubrovnik_cavtat_bonjour_ba (7)Već vožnja brodom do otoka da naslutiti da nas čeka jedinstveno iskustvo. Restoran na obali, uređenje i veoma posebna pozicija na jugu u Jadranskom moru stvorili su hedonistički raj koji smo jedva čekali istražiti.

 

st_pietro_bonjour_ba (5)

st_pietro_dubrovnik_cavtat_bonjour_ba (9)

st_pietro_dubrovnik_cavtat_bonjour_ba (13)

st_pietro_dubrovnik_cavtat_bonjour_ba (3)

st_pietro_dubrovnik_cavtat_bonjour_ba (2)

st_pietro_cavtat_bonjour_ba (21)

st_pietro_cavtat_bonjour_ba (18)Izgled restorana savršeno se uklopio u pejzaž zahvaljujući mediteranskim biljkama, popločanim stazama i kabanama sa zavjesama koje lebde na vjetru.

 

st_pietro_cavtat_bonjour_ba (14)

st_pietro_dubrovnik_cavtat_bonjour_ba (1)

st_pietro_cavtat_bonjour_ba (16)

st_pietro_cavtat_bonjour_ba (6)

st_pietro_dubrovnik_cavtat_bonjour_ba (14)

st_pietro_dubrovnik_cavtat_bonjour_ba (5)

st_pietro_dubrovnik_cavtat_bonjour_ba (8)

st_pietro_dubrovnik_cavtat_bonjour_ba (4)

st_pietro_cavtat_bonjour_ba (24)Pri dolasku smo mogli uživati u piću dobrodošlice, ali i istražiti mjesto čije nas je gostoprimstvo instant osvojilo. Uz priliku da probamo kamenice, mnogi od nas uživali su i u sjajnoj gourmet ponudi sa raznovrsnim delikatesama.

Izvrsna kuhinja, vođena Angelom Arsovskim, koji je svoju karijeru izgradio na iskustvu rada u brojnim restoranima s Michelinovom zvjezdicom utjelovljuje sve elemente podneblja koristeći starinske recepte i domaće pomno odabrane namirnice uz posebnu pažnju na održivost. Svježa riba s naglaskom na izvrsnost, ono je što će krasiti i posebno za ovu godinu kreirani menu čije će se degustiranje iščekivati. 

 

st_pietro_bonjour_ba (7)

st_pietro_bonjour_ba (10)

st_pietro_cavtat_bonjour_ba (17)

 

Osim novog menua, na otvorenju nove sezone restorana St. Pietro najavljeno je i skorašnje otvorenje hotela Vallum pod istoimenim brandom St. Pietro, a koje će uskoro upotpuniti hedonističku ponudu juga Hrvatske i omogućiti pravim poznavateljima i istinskim ljubiteljima uživanja zaokruženo iskustvo uz ekskluzivan smještaj u četiri hotelske boutique depandanse uređene uz nepogrešiv osjećaj za eleganciju i luksuz u neposrednoj blizini otoka.

 

st_pietro_bonjour_ba (3)

st_pietro_bonjour_ba (2)

 

Hotelski gosti tako će ujedno moći uživati u svim hotelskim sadržajima i gastronomskom iskustvu otoka u St. Pietro restoranu, lounge baru ili jednoj od posebno osmišljenih kabana na otoku koje mogu iznajmiti samo za sebe i uživati u hrani i koktelima koje će za njih spraviti iskusni poznavatelji miksologije.

 

st_pietro_dubrovnik_cavtat_bonjour_ba (11)

st_pietro_dubrovnik_cavtat_bonjour_ba (10)

st_pietro_dubrovnik_cavtat_bonjour_ba (12)


 

Ostatak fotografija otkrijte u nastavku.

 

st_pietro_cavtat_bonjour_ba (2)

st_pietro_cavtat_bonjour_ba (20)

st_pietro_cavtat_bonjour_ba (15)

st_pietro_cavtat_bonjour_ba (3)

st_pietro_cavtat_bonjour_ba (7)

st_pietro_cavtat_bonjour_ba (9)

st_pietro_cavtat_bonjour_ba (25)

st_pietro_cavtat_bonjour_ba (26)

 

***
Foto: St. Pietro PR/ Privatna arhiva

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno