TEKST: Bonjour.ba/PR

DATUM OBJAVE: 28.5.2024.


Malo koji zalazak sunca može se usporediti s onim koji smo imali priliku doživjeti na otoku Supetru u blizini Cavtata ove subote na službenom otvorenju nove sezone restorana St. Pietro

Ovaj restoran otvoren je 2022. godine, a ovogodišnjim ponovnim otvorenjem potvrdio je luksuz, kvalitetu i inovaciju nudeći uslugu na najvišoj razini.

 

st_pietro_dubrovnik_cavtat_bonjour_ba (7)



Već vožnja brodom do otoka da naslutiti da nas čeka jedinstveno iskustvo. Restoran na obali, uređenje i veoma posebna pozicija na jugu u Jadranskom moru stvorili su hedonistički raj koji smo jedva čekali istražiti.

 

st_pietro_bonjour_ba (5)

st_pietro_dubrovnik_cavtat_bonjour_ba (9)

st_pietro_dubrovnik_cavtat_bonjour_ba (13)

st_pietro_dubrovnik_cavtat_bonjour_ba (3)

st_pietro_dubrovnik_cavtat_bonjour_ba (2)

st_pietro_cavtat_bonjour_ba (21)

st_pietro_cavtat_bonjour_ba (18)



Izgled restorana savršeno se uklopio u pejzaž zahvaljujući mediteranskim biljkama, popločanim stazama i kabanama sa zavjesama koje lebde na vjetru.

 

st_pietro_cavtat_bonjour_ba (14)

st_pietro_dubrovnik_cavtat_bonjour_ba (1)

st_pietro_cavtat_bonjour_ba (16)

st_pietro_cavtat_bonjour_ba (6)

st_pietro_dubrovnik_cavtat_bonjour_ba (14)

st_pietro_dubrovnik_cavtat_bonjour_ba (5)

st_pietro_dubrovnik_cavtat_bonjour_ba (8)

st_pietro_dubrovnik_cavtat_bonjour_ba (4)

st_pietro_cavtat_bonjour_ba (24)



Pri dolasku smo mogli uživati u piću dobrodošlice, ali i istražiti mjesto čije nas je gostoprimstvo instant osvojilo. Uz priliku da probamo kamenice, mnogi od nas uživali su i u sjajnoj gourmet ponudi sa raznovrsnim delikatesama.

Izvrsna kuhinja, vođena Angelom Arsovskim, koji je svoju karijeru izgradio na iskustvu rada u brojnim restoranima s Michelinovom zvjezdicom utjelovljuje sve elemente podneblja koristeći starinske recepte i domaće pomno odabrane namirnice uz posebnu pažnju na održivost. Svježa riba s naglaskom na izvrsnost, ono je što će krasiti i posebno za ovu godinu kreirani menu čije će se degustiranje iščekivati. 

 

st_pietro_bonjour_ba (7)

st_pietro_bonjour_ba (10)

st_pietro_cavtat_bonjour_ba (17)

 

Osim novog menua, na otvorenju nove sezone restorana St. Pietro najavljeno je i skorašnje otvorenje hotela Vallum pod istoimenim brandom St. Pietro, a koje će uskoro upotpuniti hedonističku ponudu juga Hrvatske i omogućiti pravim poznavateljima i istinskim ljubiteljima uživanja zaokruženo iskustvo uz ekskluzivan smještaj u četiri hotelske boutique depandanse uređene uz nepogrešiv osjećaj za eleganciju i luksuz u neposrednoj blizini otoka.

 

st_pietro_bonjour_ba (3)

st_pietro_bonjour_ba (2)

 

Hotelski gosti tako će ujedno moći uživati u svim hotelskim sadržajima i gastronomskom iskustvu otoka u St. Pietro restoranu, lounge baru ili jednoj od posebno osmišljenih kabana na otoku koje mogu iznajmiti samo za sebe i uživati u hrani i koktelima koje će za njih spraviti iskusni poznavatelji miksologije.

 

st_pietro_dubrovnik_cavtat_bonjour_ba (11)

st_pietro_dubrovnik_cavtat_bonjour_ba (10)

st_pietro_dubrovnik_cavtat_bonjour_ba (12)


 

Ostatak fotografija otkrijte u nastavku.

 

st_pietro_cavtat_bonjour_ba (2)

st_pietro_cavtat_bonjour_ba (20)

st_pietro_cavtat_bonjour_ba (15)

st_pietro_cavtat_bonjour_ba (3)

st_pietro_cavtat_bonjour_ba (7)

st_pietro_cavtat_bonjour_ba (9)

st_pietro_cavtat_bonjour_ba (25)

st_pietro_cavtat_bonjour_ba (26)

 

***
Foto: St. Pietro PR/ Privatna arhiva


Bonjour

Na samo 20 minuta od Tuzle nalazi se skriveni restoran među borovima

TEKST: Adelisa Mašić

Na samo 20 minuta od Tuzle nalazi se skriveni restoran među borovima Na samo 20 minuta od Tuzle nalazi se skriveni restoran među borovima

Među visokim stablima, oko 20 kilometara od Tuzle, nalazi se toplo, skrovito mjesto koje poziva na predah i pogled u daljinu.

Zelena brda su više od restorana, to je mala jesenja oaza na Majevici, u kojoj se čini da dani teku sporije, a svaki zalazak sunca traje duže nego drugdje.

 



Drvena terasa, miris vlažne zemlje i svjež zrak koji dolazi s planine stvaraju atmosferu u kojoj i najobičniji dan postaje poseban. 

 



Kiša ovdje ne smeta, naprotiv, čini da sve izgleda kao iz filma, dok se para diže iznad borova, a topla čaša domaćeg čaja grije ruke.

 



Ovo mjesto, udaljeno tek dovoljno da osjetite bijeg od svakodnevice, nudi jednostavnu, ali vrhunsku ponudu: domaći roštilj, sezonske specijalitete i pogled koji sve usporava. Idealno je za vikend ručak, popodnevni predah ili spontani odlazak kad zatreba tišina.

 



Zelena brda nisu mjesto koje traži pažnju, već ono koje se pamti po tišini, dobrom zalogaju i pogledu koji ostane u mislima i danima nakon povratka u grad.

 

 

Foto: @zelenabrda.restoran


Bonjour

Bonjour.club član!

Prvi otkrijte najnovije trendove, ekskluzivne vijesti, najbolje shopping preporuke i pogled u backstage priče!