U Neumu je za vikend do 25° C! Znamo lokaciju s idiličnim pogledom i svježom klopom. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

U Neumu je za vikend do 25° C! Znamo lokaciju s idiličnim pogledom i svježom klopom.

Tekst:

Bonjour.ba/PR

PUTOVANJA
8.4.2024.

S toplijim danima u nama se budi i želja za nekim novim malim avanturama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Počinje planiranje gdje provesti sunčane vikende, koji će nas opustiti i napuniti baterije za svaki sljedeći radni tjedan. Ako ste jedni od onih koji odmor vežu za pogled na plavo more i umirujuće zelenilo prirode, a da se pri tome ispred vas nalaze ukusne delicije koje će vaše nepce pamtiti, imamo prijedlog gdje možete provesti već ovaj vikend.

 Otkrili smo restoran koji će vas povesti na pravo putovanje kroz okuse i mirise Mediterana. S tradicijom dužom od 20 godina, restoran Laguna njeguje mediteransku kuhinju, s posebnim naglaskom na riblje i talijanske specijalitete. Što god naručili, shvatit ćete koliko pažnje posvećuju detaljima, kroz delicije u kojima se isprepliću inovativnost i tradicija.

Ugodni ambijent restorana u kojem vladaju topli tonovi drva, stapa se s idiličnim okruženjem – s terase se pruža neodoljiv pogled na zelenilo i more čiji će miris još više istaknuti okuse svježih morskih plodova s vašeg tanjura.

 Škampi, gambori, mušule na buzaru… mi na sam spomen njihovih specijaliteta već osjetimo miris mora u zraku.
Sljedeći slobodan dan iskoristite za filmsku vožnju obalom mora, putem zavirite u samo srce Neuma, kušajte ova ukusna mediteranska jela u restoranu Laguna i nazdravite tim posebnim malim trenutcima koji čine život.

 

* * *
Foto: @lagunaneum

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno