Pogledali smo prvu epizodu o kraljici Charlotte iz Bridgertona! Ovo su naši dojmovi. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Pogledali smo prvu epizodu o kraljici Charlotte iz Bridgertona! Ovo su naši dojmovi.

Tekst:

Ana Rotim

FILMOVI & SERIJE
8.5.2023.

Malo tko posljednjih godina nije čuo za seriju Bridgerton. Romantična drama koja predstavlja adaptaciju bestsellera iza kojih stoji Julia Quinn osvojila je publiku diljem svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Čak prije završetka same serije Bridgerton, točnije prije početka treće sezone lansirana je spin-off serija koja nam prikazuje ljubavnu priču kraljice Charlotte (Queen Charlotte: A Bridgerton Story). S obzirom da smo i sami veliki obožavatelji sapunice Bridgerton, nismo mogli odoljeti ni ovoj romantičnoj poslastici pa smo tako pogledali prvu epizodu serije. Stoga, u nastavku donosimo dojmove i da, trudili smo se pisati bez ikakvih spoilera.

 Ako niste još uvijek gledali Bridgerton preporučili bismo da to učinite prije emitiranja ove spin-off drame kako biste se lakše mogli upoznati s likovima. Prva epizoda slatka je limunada, baš kako smo očekivali. Naime, fokusirana je na mladu Charlotte, a na samom počeku upoznajemo i njenog brata Adolphusa. 

 Kroz gledanje prve epizode otkrili smo i pomalo buntovni duh mlade Charlotte koja se nada da može izbjeći brak s Georgeom. Tu upoznajemo i slavnu damu - Lady Danbury koja nas je osvojila već u seriji Bridgerton, a koju veže posebno prijateljstvo s kraljicom. Omiljeni trenutak ove epizode bio je baš taj prvi kontakt, odnosno upoznavanje Charlotte s budućim suprugom Georgeom. Istog trenutka osjetili smo iskrice među likovima, a do kraja epizode moramo priznati stvorili smo simpatije prema glavnim ulogama.

 Iako smo se mi uspjeli zaustaviti nakon samo jedne epizode, ovo je serija koju ćete rado odgledati u jednom dahu. S obzirom da je prva epizoda smo uvod u radnju ocijenili bismo je s 6.5/10. Koji su vaši dojmovi?

* * *
Naslovna fotografija: @bridgertonnetflix

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno