9 neodoljivih Instagram profila na kojima su glavne zvijezde kućni ljubimci - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

9 neodoljivih Instagram profila na kojima su glavne zvijezde kućni ljubimci

Tekst:

Marija Perić

LJUBIMCI
21.2.2020.

Ako i vi ne možete zamisliti svoj život bez ljubimaca koji vas uveseljavaju svakog dana, ovi Instagram profili su kao stvoreni za vas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što će vam fotografije koje njihovi vlasnici dijele sa Instagram fanovima brzo naslikati osmijeh na lice, vrlo lako ćete se poistovjetiti sa izazovima koje donosi briga o ljubimcima, a o kojima redovito pišu i dijele priče kroz svoje Instagram Stories.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imali vi neodoljivu mačku, psića, kornjaču ili možda rakuna, kroz ove Instagram profile ćete se inspirirati za fotografiranje vaših svakodnevnih neodoljivih trenutaka koji vas uvijek razvesele. Pored toga, kroz njihove avanture dobiti ćete ideje kako što više provoditi vrijeme sa svojim ljubimcima i uživati, ali i zašto biste ih trebali povesti sa sobom na baš svako naredno putovanje i izlet.

Ako i nemate ljubimce, upravo ovi profili će vam dati inspirativan, topao i zanimljiv sadržaj koji će prouzročiti ono:'Aww' dok listate vaše društvene mreže za vrijeme pauze za kavu.
Preslatke profile još slađih ljubimaca koje ćete htjeti upoznati i uživo, otkrijte u nastavku.

@sukiicat

Ova jako popularna bengalska mačka uživa svakodnevno putujući i istražujući svijet sa svojom vlasnicom. Nećete moći odoljeti njenim mačjim avanturama, a za sve istinske fanove na Amazonu možete pronaći knjigu sa fotografijama s njenih putovanja.

@etheltheglamourtort

Kornjača Ethel, ljubimac je jednog para koji zajedno s njom uživa u svakodnevnim ritualima. 

@yuma_and_laura

I ova mačka će vas jako brzo raznježiti i naslikati osmijeh na vašem licu, pogotovo kada vas njene malene šape pozdravljaju iz raznih dijelova svijeta uz najčarobnije prizore u pozadini. 

@pumpkintheraccoon

Ovaj rakun se zove Pumpkin (eng. bundeva) i odlično se snalazi u suživotu sa još dva psa u kući. Njihove avanture su iznenađujuće smiješne i zabavne. 

@bunnymelv

Dva zeca koja se kriju iza ovog Instagram profila uljepšavati će vaš feed iz dana u dan. Njihova lokacija je u Švedskoj, a vrlo brzo će unijeti dozu slatkoće i u vaš dom kroz fotografije svakodnevnih izazova koje vlasnica malenih zečića dijeli sa svojim fanovima. 

@henrythecoloradodog  

Henry i Ballo su pas i mačka koji svojim malenim njuškicama istražuju svijet i postaju akteri u raznim svakodnevnim događajima.

@ashby_the_aristocat

Ako volite mačke, prirodu, kišu i cvijeće, ovaj profil se definitivno treba naći na vašem Instagramu feedu jer vas Ashby svojim malenim šapama vodi do skrivenih livada i najslađih šuma koje će unijeti dozu opuštajućeg sadržaja na vaš Instagram feed. 

@loki  

Ovaj pas je ukrao simpatije čak 2 milijuna ljudi na Instagramu i vjerujemo da ćete se i vi brzo pridružiti listi njegovih pratitelja. Osim što će vas razveseliti sve njegove avanture na snijegu, simpatične fotografije kao što je ova u nastavku učiniti će da i vi poželite jednog Lokija u svojoj svakodnevici. 

@this_girl_is_a_squirrel

Vjeverica može biti ljubimac, a to dokazuje i ovaj Instagram profil koji nerijetko objavi i zamućene fotografije nestašne vjeverice Jill. Jesmo spomenuli da je malena i neodoljiva?

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno