Tražite poklon za njegovu mamu? Imamo 4 prijedloga. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Tražite poklon za njegovu mamu? Imamo 4 prijedloga.

Tekst:

Nevena Divčić

LJUBAV & BRAK
6.9.2023.

Sigurno smo se svi nekad našli u nedoumici kako odabrati dobar poklon za mamu svog dečka i najčešće je to ogroman izazov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Mnoštvo je situacija i važnih događaja koji iziskuju da posvetimo vrijeme dobrom odabiru poklona za drage osobe. Pored očekivanih poklona za godišnjice i proslave, tu je i mali znak pažnje koji niko ne očekuje, a koliko god truda da ste uložili u njega, tako neočekivan će sigurno postati jedan od omiljenih.

Nekoliko puta smo se osvrnuli na odabir poklona za prijateljicu i za partnera, a sada je došao red na njegovu mamu. Za početak je najvažnije da u obzir uzmete njena interesovanja i hobije.


Foto: Pexels.com

Dodaci za dom

Dom i porodica su u ovom slučaju svakako u fokusu. Sigurno već uživate u njenim ukusnim jelima ili ovaj poklon pripremate za vaš prvi zajednički ručak. Kuhar nije najbolja opcija – ali ovaj prijedlog razmotrite ako znate da već postoji naslov koji želi, ali nije uspjela pronaći. Kvalitetna deka, stolna lampa ili vaza su dobar izbor ako ste se već upoznale i želite nešto trajno, po njenom ukusu. Pretpostavimo i da je ljubitelj cvijeća, u tom slučaju imate mnogo izbora, a inspiraciju potražite u našim člancima o cvijeću.


Foto: Pexels.com

Moda

Ideje Bonjour.ba tima nikako ne mogu proći bez jednog ovakvog prijedloga. Skoro svaka žena će vam reći da joj nikad nije dosta torbi. Dakle, kvalitetna torba koja će odgovarati njenim aktivnostima je dobar izbor. Pored toga, pogledajte i kakvi novčanici se nalaze u ponudi i možda baš naletite na dezen koji bi se njoj dopao. U zimskom periodu će džemper ili mekani šal biti korisna opcija. Ako želite nešto trajno, autentično i nešto što će objema ostati u sjećanju, odaberite kvalitetan materijal, koji će ona uz pomoć svoje krojačice pretvoriti u komad koji joj najviše treba.


Foto: Pexels.com

Kreativnost

Napravite nešto sami. Iskoristite svoje talente i hobije za pravljenje jedinstvenog poklona. Osim toga, ako znate kakva su njena interesovanja, sigurno će se obradovati materijalu kojim ćete podržati njen hobi i kreativnost.


Foto: Pexels.com

Ljepota i modni dodaci

Neizostavan prijedlog uz modu su i pokloni poput parfema po kojem je prepoznatljiva ili krema koju mnogo voli. Sat ili komad nakita koji su vas dizajnom podsjetili na nju su predmeti na koje odmah pomislimo pri kupovini poklona za ženu. Iako se čine kao očekivani prijedlozi, moguće je pronaći unikatne komade ili ručno rađeni nakit, zahvaljujući kojim će znati da ste uložili vrijeme i trud.

 

Foto: Pexels.com

***
Naslovna fotografija: @carolinelabouchere

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno