Tražite poklon za prijateljicu? Imamo 4 jedinstvena prijedloga! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Tražite poklon za prijateljicu? Imamo 4 jedinstvena prijedloga!

Tekst:

Nevena Divčić

LIFESTYLE
18.8.2023.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ok, recimo da ste svoje prijateljstvo već zapečatile zajedničkom tetovažom, već ste jedna drugoj pomogle u stvaranju kućne biblioteke bestsellerima i rijetkim izdanjima. Zajedno ste finansirale putovanja i redovno iznenađujete jedna drugu večerama, koktelima i posljednjim komadima iz Zarine kolekcije.

I šta sad? Ona sve ima i ne želite ponoviti poklon? Možemo vam pomoći!


Biljka

                        
Ne cvijeće. Biljka, sobna biljka koja će mnogo duže potrajati, a uz pravilnu brigu jednako dugo kao i vaše prijateljstvo. Evo jednog primjera: Ženska sreća.

Spatifilum ili Mjesečev cvijet, kako se naziva zbog svojih bijelih cvjetova, je najpoznatiji pod nazivom Ženska sreća. Prema legendama, vjeruje se da ovaj cvijet ostvaruje i najveće želje žena kod kojih se nalazi. Ova biljka je porijeklom iz tropskih šuma Južne Amerike i Indonezije, a ukrasit će svaki prostor bez potrebe da mu se posveti previše vremena.

 Nakit

Iako nisu sve žene ljubitelji nakita, najčešće je on dobra opcija, a ukus vaše prijateljice niko ne poznaje bolje od vas. Svakako predlažemo decentne komade i bezvremenski dizajn. Najbolja opcija je detalj koji će joj uvijek biti vidljiv, poput prstenja, narukvice ili privjeska za njenu voljenu Pandora narukvicu. Privjesak izaberite u skladu s internim šalama ili zajedničkom uspomenom i njenim hobijem.


Satovi

Još jedan modni dodatak koji će biti i veoma koristan. Razmislite o njenom stilu odijevanja i odaberite sat koji će s užitkom nositi svakog dana.


Spa, masaže i mini izlet iznenađenja

Uz tempo koji svakog dana zadajemo sebi i količinu stresa koju često ne znamo kontrolisati opuštajuće aktivnosti su uvijek dobrodošle. Iznenadite svoju prijateljicu spa vikendom ili izaberite za nju masažu nakon koje će se osjećati preporođeno. Ako je to već vaša uobičajena rutina, onda predlažemo da pogledate našu rubriku Putovanja i izaberete neku od vila s bazenom uz koje će biti off sve osim unutarnjeg okidača za uživanje.

 

Photo credit: Pexels.com

Naši prijedlozi za nakit i satove

PANDORA PRIVJESAK

PANDORA PRSTEN

DANIEL WELLINGTON 

DANIEL WELLINGTON

***
Naslovna fotografija: @justlikethatmax

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno