Plaža Sakarun: Zavirite na prekrasnu lokaciju koja je na popisu 10 najljepših plaža na Jadranu - Bonjour.ba - bh.lifesty...

Plaža Sakarun: Zavirite na prekrasnu lokaciju koja je na popisu 10 najljepših plaža na Jadranu

Tekst:

Ana Rotim

PUTOVANJA
28.7.2022.

Tiha uvala ukrašena sitnim pijeskom u dodiru s tirkiznim morem čini najljepšu razglednicu, kao i idealno mjesto za utočište od iznimno visokih temperatura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, ljetni dani motivirali su nas da istražujemo neka od najzanimljivijih mjesta u regiji gdje ćemo moći pobjeći od toplotnog vala i pronaći svoju oazu za užitak. Iako putujući duž Jadranske obale teško da možemo zaobići mjesta poput očaravajućih Brela ili pak prekrasnog Pelješca ovog puta našu pažnju ukrala je plaža smještena na Dugom otoku, do kojeg najlakše možete doći putujući iz Zadra. Ukrašena sitnim pijeskom bijele boje i prekrasnom bojom tirkiznog i bistrog mora ova plaža je lokacija koju ne želite preskočiti. 

 Smještena na lokaciji Veli Rat na Dugom otoku, plaža Sakarun posebno je mjesto koje će oduševiti sve generacije. Iako se ne može pohvaliti s previše hlada, ovo je lokacija na koju ćete poželjeti otputovati zbog očaravajuće boje mora koja podsjeća na prizore iz čarobnih dalekih destinacija. Zavirite u malu galeriju čarobne plaže Sakarun koja će u vama probuditi želju za putovanjem na ovu lokaciju i kreiranjem najljepših uspomena ovog ljeta. 

 

* * *
Naslovna fotografija: @sonjatho_ 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno