Pizzeria Mostar: 8 mjesta koja ćete htjeti posjetiti s obitelji ili prijateljima - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Pizzeria Mostar: 8 mjesta koja ćete htjeti posjetiti s obitelji ili prijateljima

Tekst:

Marija Perić

GOURMET
19.9.2023.

Ako vas zanima najbolja pizzeria u Mostaru, osvojit će vas činjenica da ovaj grad krije sjajnu ponudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasaOd tradicionalnih napuljskih pizza, preko netradicionalnih dodataka, pa sve do eksperimentiranja s tijestom, izbor pizzeria u Mostaru ponudit će nešto za svakoga.
 

Foto: Unsplash


Preporuka pizzeria nije poredana po nekom posebnom redoslijedu, a nakon kušanja njihovih pizza, sigurni smo da ćete naći brzo svog favorita.

 

Peperino
 

Kad želite osjetiti Italiju van Italije, tada možete posjetiti Peperino. Jedna od omiljenih mostarskih adresa za pizzu svakako je ovaj restoran koji se može pohvaliti kao prva pizzeria u Mostaru s napoletana pizzom.

Po uzoru na onu u kojoj je uživala i sama Julia Roberts u filmu Jedi moli voli, ovo mjesto nudi i druge sjajne okuse. Kad je u pitanju njihov pizzeria meni, možete naći osnovne: Margarita i Capricciosa, ali i pizzu Spicy, Vegeteriana, Prossciuto Crudo… Kako su istaknuli na svom profilu na Google-u, imaju i opciju pizza dostave.

 Porto Pizza
 

Kad biste čitali komentare ispod njihovih objava na društvenim mrežama vrlo brzo biste pročitali da je ovdje najbolja pizza u gradu. To ćemo dopustiti vama da ustanovite, a sjajno je to da ovaj restoran nudi nekoliko veličina pizze: mini, mala, velika i jumbo pizza.

Na ovom pizzeria meniju naći ćete pizzu s tunom i pršutom, a za sve ljubitelje paprenih jela, tu je pizza Piccante. Pored toga, postoji i pizza dostava za sve vas koji u ukusnoj pizzi volite uživati i kod kuće.

 Pizzeria Gusar
 

Ova pizzeria u Mostaru moglo bi biti ono mjesto kojem se stalno vraćate. Neke od njihovih najpopularnijih pizza svakako su klasici: Margarita i Capricciosa, kao i pizza Gusar i Quattro Formaggi.

Zanimljivo je da ovo pizzeria otvorena još od 90-tih, a 2010. dobila je svoje novo izdanje. S više od 20 pizza vrsta, ali i uz ostatak menija, brzo ćete pronaći nešto za sebe. Odlično je to što imaju pizza dostavu, a imaju i terasu na kojoj možete uživati u toplim mostarskim danima.

 Primavera
 

Ako ste u posjeti Mostaru i želite napraviti pauzu na jednom mjestu, to može biti i Primavera. Njihov meni krije zanimljivu ponudu, uključujući pizzu. Sjajno je što ova pizzeria u Mostaru također ima četiri veličine pizza: pizzeta, srednja, velika i jumbo. Samim time, s obzirom na to koliko ste gladni i koliko vas ima u društvu, možete naći porciju koja vam najbolje odgovara.

Na meniju uz klasike imate i Primavera special pizzu, kao i Slavonku za ljubitelje intenzivnih aroma. Možete odabrati i dodatke kao što su masline, feferoni ili gljive.

 

Galiano
 

Velika terasa s dječjim igralištem brzo će privući sve obitelji, a ukusne pizze učinit će da se ovom mjestu poželite vratiti. Na svom meniju ova pizzeria u Mostaru krije sjajne okuse među kojima će svatko pronaći nešto za sebe.

Od pizze s piletinom i gorgonzolom pa sve do pizze s ananasom, raznolikost pizza će oduševiti i najizbirljivije. Imaju i svoju pizza dostavu.Urban Forest
 

Ovaj cafe i pizzeria u Mostaru krije unutrašnji lijep ambijent, ali i standardni pizza meni koji će biti savršen za vašu ekipu. Od Margarite i Capricciose pa sve do Mexicane (s kukuruzom, kulenom i feferonima), računajte na nešto drugačiju ponudu.

Kako su istaknuli online, možete i naručiti pizza dostavu, a svi koji vole popiti i kavu nakon jela, to mogu napraviti u njihovom cafeu na adresi Zalik 12.

 Marinero
 

Bilo da ste na pauzi na poslu ili posjećujete Mostar na jedan dan, Marinero se također može naći na vašoj listi mjesta za ručak. Sa svojom natkrivenom vanjskom terasom bit će savršeno mjesto za jelo tijekom toplog mostarskog dana.

 Megi
 

Sa svojim tradicionalnijim uređenjem, gotovo se možete zamisliti da se nalazite u tratoriji u Toskani. Stolnjaci s kockastim dezenom, kao i uređenje koje podrazumijeva mnoštvo drveta savršen je ambijent za uživanje u pizzi.

Ovaj restoran u Mostaru na svom meniju nudi i pizze, kao što su Margarita i ostali klasici, ali i neke nove zanimljive kombinacije. Tako ćete naći Nordica pizzu s lososom ili pizzu s plodovima mora.

 

***
Naslovna fotografija: Unsplash

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno