Volite mračnu karizmu koju ima Thommy Shelby? Znamo detalje o filmu Peaky Blinders. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Volite mračnu karizmu koju ima Thommy Shelby? Znamo detalje o filmu Peaky Blinders.

Tekst:

Bonjour.ba

FILMOVI & SERIJE
13.6.2024.

Legendarna serija "Peaky Blinders" prelazi na srebrno platno s filmom koji obećava napetost i akciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Cillian Murphy se vraća kao neustrašivi Tommy Shelby i znamo da ste spremni za još jednu dozu njegove mračne karizme.


Radnja filma Peaky Blinders

Priča se ovog puta odvija tijekom Drugog svjetskog rata, dodajući novu dimenziju. Ovaj pomak u vremenu obećava uzbudljivu promjenu u dinamici i okruženju u kojem će se likovi naći. Očekuje se da će se Shelbyjeva obitelj suočiti s novim izazovima i opasnostima dok se svijet oko njih mijenja pod utjecajem rata.

 S obzirom na to da je serija "Peaky Blinders" poznata po svojoj mračnoj atmosferi, složenim likovima i dubokim zapletima, možemo očekivati da će film zadržati isti ton i intenzitet.

Osim toga, film će vjerojatno ponuditi više uvida u prošlost likova i njihove motivacije, pružajući nam dublje razumijevanje njihovih postupaka i odluka. Steven Knight piše scenarij, a Tom Harper preuzima režiju, osiguravajući da se vraćamo u svijet Peakyja Blindersa s vrhunskim izdanjem.

 Uz film, Netflix planira proširiti svijet "Peaky Blindersa" s dva spin - offa, nudeći dodatne uvide i avanture unutar ovog intrigantnog svijeta kriminala.

Prvi spin - off istražuje operacije Shelby bande u Bostonu 20. stoljeća. Ovaj korak će vjerojatno otkriti nove likove i situacije, nudeći nam pogled na drugu stranu ove moćne kriminalne organizacije izvan njihovog uobičajenog staništa u Birminghamu.

Drugi spin - off fokusira se na lik Polly Gray, jedan od najomiljenijih likova iz originalne serije. Ovo je prilika za otkrivanje njezine bogate prošlosti i života prije nego što je postala središnja figura u Shelbyjevoj obitelji.


Foto: @peakyblindersofficialNažalost, točan datum kada film izlazi još nije objavljen, ali produkcija filma trebala bi započeti kasnije ove godine. Dok čekamo službenu najavu datuma premijere, iščekivanje raste dok se Tommy Shelby i ekipa pripremaju za svoj epski povratak na veliko platno.

* * *
Naslovna fototgrafija: @peakyblindersofficial

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno