Ovaj resort sa staklenim kabinama iznad mora u Norveškoj je na našoj 'bucket' listi  - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ovaj resort sa staklenim kabinama iznad mora u Norveškoj je na našoj 'bucket' listi 

PUTOVANJA
17.9.2019.

Za otok Manshausen, često kažu da je svijet sam za sebe. Nalazi se u Steigen arhipelagu, u tjesnacu Grøtøya, oko 500 metara od malog sela naziva Nordskot.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz more i planinski lanac Lofotena koji ga okružuje, postao je idealna kulisa za gradnju Manshausen resorta koji se sastoji od staklenih kabina koje su smještene iznad litica i djelomice izbočene iznad mora. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sagradio ga je 2015.godine, arhitekt Snorre Stinessen, a pri gradnji pazilo da se minimalno utječe na okoliš te je korištena masivna drvena konstrukcija.

Stakla omogućuju panoramski pogled, ali i privatnost za goste pretvarajući ostanak u resortu u jedno uistinu posebno iskustvo.

Zanimljiv položaj koji omogućuje brojne avanturističke sportove, ali i buđenje istraživačkih vještina, čini ovo mjesto idealnom destinacijom za planinarenje, vožnje kajakom, ribolov, ronjenje, bicikliranje… dakle, uistinu aktivan i ispunjen odmor.

Resort je otvoren tijekom cijele godine, a možete ga detaljnije istražiti i na njihovoj službenoj stranici. Do tada, donosimo vam nekoliko nestvarno lijepih kadrova iz hotela snimljenih objektivom njihovih gostiju. Rado bismo u zimskom zalasku sunca uživali upravo ovdje.


 

PUTOVANJA , 17.9.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Foto by:

Manshausen restort Instagram

Podijeli:

Posljednje objavljeno