Ove jeseni počinje novi TV projekt s Amrom Džeko koji promovira lijepe ženske priče

MODNE VIJESTI
9.7.2018.
TV emisija „Ženske priče sa Amrom Džeko“ je potpuno novi projekt koji naglasak stavlja na promoviranje ljepota i znamenitosti gradova diljem BiH, ali i sjajne priče uspješnih bh.dama. Amra će vas kroz serijal voditi na putovanje prekrasnim lokacijama diljem lijepe nam Bosne i Hercegovine, te vam otkriti zanimljive priče o damama koje su svojim poduzetničkim duhom već ostvarile brojne poslovne uspjehe, ali vam i otkriti zanimljive činjenice o lokalnim rukotvorinama, hrani, ljepoti i modi.

Žene drže pola neba“. Ova misao je tako snažna da sam odlučila upravo sa njom započeti priču o projektu koji pripremamo za sve žene i naravno muškarce koji će radoznalo prisluškivati naše priče. Ženske priče, nama svima tako bliske i poznate... Potpuno subjektivne, snažne, emotivne, romantične i uzbudljive. Upoznat ćemo prekrasne žene koje imaju posebno mjesto u srcima svojih ukućana i svojih sugrađana. One će ispričati svoje priče, kroz priče o gradovima u kojima žive. Zajedno ćemo putovati, diviti se ljepotama naših krajeva, uživati u ukusnim jelima, razgovarati o modi i ostalim sitnicama koje nas raduju.“ – objašnjava Amra Džeko koja se nije dvoumila ući u projekt.

 

amradzeko zenskeprice 4

Snimanje serijala započelo je početkom šestog mjeseca i produkcijski tim ovih dana čekaju veliki izazovi. Premijera prve emisije je u 10.mjesecu ove godine, a serijal kreira agencija Lynks u saradnji sa Federalnom televizijom.

amradzeko zenskeprice 1

U prvom dijelu serijala posjetit ćemo 12 gradova širom Bosne i Hercegovine. Putovat ćemo više od 3.500 kilometara kako bismo ispričali Ženske priče. Upoznat ćemo izuzetne žene koje u svojoj svakodnevnici zablistaju na trenutak i ostave dubok trag u zajednici u kojoj žive. Neke od njih su nam dobro poznate, neke smo sreli u prolazu, a o nekima ništa ne znamo. Sve one su junakinje našeg serijala“ – komentirala je Selma Kulović ispred agencije Lynks.
Ovom TV serijalu se itekako veselimo. Za više novosti o projektu svakako pratite njihovu web stranicu te službenu Facebook i Instagram stranicu.Foto: @amra_silajdzic Instagram

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: