U ovom vinogradu u Portugalu možete spavati u divovskim bačvama. I da, ovdje želimo provesti cijelo ljeto. - BONJOUR.ba...

U ovom vinogradu u Portugalu možete spavati u divovskim bačvama. I da, ovdje želimo provesti cijelo ljeto.

PUTOVANJA
4.6.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugal se s razlogom upisao na listu najpopularnijih svjetskih destinacija – srdačnost ljudi, hrana, prepoznatljiva vina, bogata kultura, dvorci, uvale za surfere… ova posebna iskustva potaknula su mnoge da detaljno istraže ovu državu. A mi smo pronašli još jedan sjajan razlog. Imanje Quinta da Pacheca.

Vlasnici imanja koje se nalaze u pokrajni Douro, dizajneri Paulo Pereira i Maria Céu Gonçalves, kreirali su deset divovski bačvi u kojima možete prespavati i na potpuno nov način uživati u cijelom iskustvu nastanka vina. Svaka bačva je velika 270 kvadratnih metara, u potpunosti je izrađena od drveta (borovina), a sadrži privatnu kupaonicu, krevet, klima uređaj, a ima i bežični pristup internetu i krovni prozor. Da, iz vaše spavaće sobe, točnije bačve, možete promatrati zvijezde, a jutro dočekati na privatnoj terasi koja se nalazi ispred. 
U idiličnom i romantičnom okruženju, ove sobe će posjetiteljima pružiti jedinstven doživljaj prirode i značaja vinske regije Douro", komentirao je Paulo.


Tijekom boravka u vinogradu možete uživati i u degustacijama vina te isprobati domaći džem i maslinovo ulje koje se također proizvodi na imanju. Naravno, imate opciju obilaska vinarije i detaljnijeg uvoda u nastanak vina, kao i sve navedeno degustirati u njihovom restoranu.

 

Mi smo ovo mjesto upisali na našu bucket listu. A vi?

 

PUTOVANJA , 4.6.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Bonjour.ba

Podijeli:

Posljednje objavljeno