Ova skrivena drvena kuća (koja ima i sjajan interijer) mjesto je na kojem bismo proveli praznike - BONJOUR.ba - bh.lifes...

Ova skrivena drvena kuća (koja ima i sjajan interijer) mjesto je na kojem bismo proveli praznike

PUTOVANJA
7.11.2019.

Baš kao što su ljeti naši slobodni dani rezervirani za druženja na otvorenom uz zvuk valova u pozadini ili kupanje na gradskom bazenu, zimske dane koristimo za bijeg u prirodu i punjenje baterije daleko od gradske buke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo zbog toga u scenariju idealnog zimskog odmora u našim mislima se instant oslikava pucketanje vatre u kaminu, dekice na kauču i pogled na zelenilo koje nas okružuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo te karakteristike imaju ove prekrasne kućice od drveta zanimljivog oblika u Washingtonu koje su izgradili Jacob Witzling i Sara Underwood imajući na umu kreiranje skrivene oaze u šumi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jacob Witzling (@jacobwitzling) on

Uz kuhinju i mini dnevni boravak, kuća ima i krevet u potkrovlju te ogromne prozore sa svih strana. Kuća je s vanjske strane obložena i mahovinom, a svakodnevno marljivo rade kako bi unaprijedili uređenje i sadržaj u blizini drvenih vikendica te tako i budućim posjetiteljima osigurali što ljepši boravak. S obzirom na to da su oboje strastveni putoholičari, odlučili su svoj dom izgraditi upravo u jednoj ovakvoj kući. Još uvijek nisu dostupne za rentanje, no, nakon što kompletan projekt bude gotov, ne sumnjamo da će broj rezervacija rasti iz sata u sat.

PUTOVANJA , 7.11.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Bonjour.ba

Foto by:

Jacob Witzling Instagram

Podijeli:

Posljednje objavljeno