Na Netflix top listi našla se španjolska krimi drama inspirirana istinitim događajima - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

Na Netflix top listi našla se španjolska krimi drama inspirirana istinitim događajima

Tekst:

Arijana Bošnjak

FILMOVI & SERIJE
1.7.2024.

Marbella je postala epicentar španjolske fikcije, a posljednja u nizu serija koja istražuje njezinu mračnu stranu je Netflixova napeta kriminalistička drama "Clans" (Clanes).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Smještena na Costa del Sol, ova serija istražuje duboku povezanost između galicijskog krijumčarenja droge i luksuznog života, čime se pridružuje drugim uspješnicama koje su nedavno obilježile ovaj španjolski grad.

Glavne uloge u "Clans" igraju Clara Lago i Tamar Novas, koji portretiraju odvjetnicu i dilera iz obitelji Padín, čiji se životi isprepleću usred velikog krijumčarskog plana.


Foto: @netflixes

Foto: @netflixesRadnja je temeljena na istinitim događajima koji su kulminirali Operacijom Nécora, velikom racijom protiv mreže droge u Galiciji. Scenarij potpisuje Jorge Guerricaechevarría, suradnik poznatog režisera Álexa de la Iglesia, dok je režiju povjerena Rogeru Gualu, veteranu čiji je rad poznat s Malaga Festivala.


Foto: @netflixes

Foto: @claralago1Uz brojne uspješnice koje su snimane na Costa del Solu posljednjih mjeseci, Marbella je postala nezaobilazna destinacija za redatelje željne istraživanja sukoba između luksuza i kriminala. Ove produkcije ne samo da privlače gledatelje svojim intrigantnim zapletima, već i dublje promišljaju o složenim društvenim dinamikama koje karakteriziraju ovu ikoničnu španjolsku regiju.


Trailer za seriju Clans (Clanes)


* * *
Naslovna fotografija: @netflixes

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno