Ovo su Netflix serije koje ne želite propustiti, uz njih ćete se smijati i plakati, ali i opustiti - Bonjour.ba - bh.lif...

Ovo su Netflix serije koje ne želite propustiti, uz njih ćete se smijati i plakati, ali i opustiti

Tekst:

Emina Smaka

FILMOVI & SERIJE
12.2.2022.

U koliko ste u potrazi za serijama koje su kratkih epizoda, a koje će vam držati pažnju, ne tražite dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Mi smo upravo za vas kreirali listu od 3 serije čija će vas radnja oduševiti, zabaviti, nasmijati, a možda i rasplakati. Sve te emocije želimo doživjeti kroz gledanje određene serije ili filma. Ukoliko ste završili sve sezone svoje omiljene Netflix serije, i mislite da nikada nećete gledati kvalitetniju, onda će epizode ovih serija biti prave rebound epizode. 

 

On The Verge 

Prva sezona ove komedije/drame se prikazuje na Netflixu, a priča prati 4 žene u 40im. Kuharica, samohrana majka, nasljednica i žena koja je u potrazi za poslom, zajedno kopaju po ljubavi, poslu i krizi srednjih godina u Los Angelesu. Radnja se odvija prije početka pandemije, a kroz trailer će vas energija ovih žena privući za gledanje cijele sezone.


 

The Duchess 

Još jedna komedija/drama se našla na našoj listi. Samohrana majka Katherine živi u Londonu i pokušava provesti vrijeme s kćerkom tinejdžerkom i dečkom dok uz sve do žonglira i poslovnim obavezama. Pored toga ponovo želi da zatrudni sa svojim bivšim momkom, a cijela priča ima komičan prizvuk. Za sve ljubitelje zanimljivih i zabavnih odjevnih kombinacija, oduševit će vas i outfiti glavne glumice.


 

Requiem 

Za kraj smo ostavili i jedan thriller, za sve ljubitelje misterije. Matilda Gray, ambiciozna muzičarka, se nađe u sasvim neočekivanoj i stresnoj situaciji, nakon što joj majka izvrši samoubistvo. Dok je prolazila kroz njene stvari pronašla je i isječke iz novina o nestaloj djevojčici u jednom selu. S najboljom prijateljicom odlazi u selo da provjeri da li je ta priča povezana sa životom njene mame. Međutim, ono što će otkriti dovodi u pitanje njen identitet. 

* * * 
Naslovna fotografija: Netflix

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno