Netflix&Chill: Izdvojili smo 5 trenutno najpopularnijih serija - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Netflix&Chill: Izdvojili smo 5 trenutno najpopularnijih serija

Tekst:

Ana Rotim

FILMOVI & SERIJE
19.6.2023.

Iako se duboko nadamo da će kišni dani što prije nestati, ne možemo pobjeći od činjenice da su oni idealni za odmor uz tanki prekrivač, sladoled i zanimljivu seriju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Naime, nakon što smo prethodnih dana otkrili koji nas sve noviteti očekuju ovog mjeseca na Netflixu, pravo je vrijeme da zavirimo što je to trenutno najpopularnije na ovoj streaming platformi. Ovu rubriku pokrenuli smo prošlog mjeseca i sudeći po vašim reakcijama trebali bismo ju nastaviti. Stoga smo ovog puta odlučili otkriti koje su najgledanije serije posljednjih tjedana.

Manifest

Već osam tjedana četvrta sezona Manifesta nalazi se na vrhu liste najgledanijih serija trenutno. Riječ je o dramskoj seriji čija radnja prati putnike leta 828 Montego Aira koji nestaju u zagonetnom nestanku i neočekivano se pojavljuju pet godina kasnije.

Never Have I Ever

Popularna humoristična serija fokusirana je na život srednjoškolke Devi koja se suočava s izazovima tinejdžerskog doba, poput ljubavnih problema, školskih rivalstava i obiteljskih dinamika.

FUBAR

Serija u čijoj je glavnoj ulozi osvanuo Arnold Schwarzenegger vrlo brzo ukrala je pažnju ljubitelja akcije. Radnja prikazuje skoro umirovljenog CIA operativca koji je zbog obiteljske tajne prisiljen vratiti se na posao.

Arnold - mini serija

Čini se da je Netflix ovog ljeta u znaku Arnolda Schwarzeneggera s obzirom da nakon akcijske serije, na listi nagledanijih nalazi se mini dokumentarna serija upravo o njemu. 

Fake Profile

Perfil falso odnosno Fake Profile nova je kolumbijska sapunica koja je krajem prethodnog mjeseca ugledala svjetlo dana na streaming platformi Netflix. Riječ je o seriji čiji se glavni likovi upoznaju na aplikaciji za pronalazak romantične veze. 


* * *
Naslovna fotografija: Unsplash

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno