3 Netflix naslova koja će vas povesti na virtualno putovanje kroz Italiju - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

3 Netflix naslova koja će vas povesti na virtualno putovanje kroz Italiju

Tekst:

Arijana Bošnjak

FILMOVI & SERIJE
27.5.2024.

Italija je zemlja koja nas ne prestaje fascinirati i osvajati fantastičnim krajolikom, svojom arhitekturom i kuhinjom i koja se uvijek nalazi na listi destinacija koje većina nas želi posjetiti više puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Stoga, prije nego ulovite vremena i bukirate sljedeći let do Italije, odlučili smo zaviriti u naslove koje nudi Netflix i pronaći serije i filmove koji će vas barem u mislima povesti na predivno putovanje i iskreno, samo vam povećati želju da ju posjetite.

 Svaka od 3 priče koje smo pronašli, bilo da se radi o filmu ili seriji, savršeno će vam dočarati talijansku kulturu, ali i donijeti dašak romantike, pomalo drame i mnoštvo neodoljive scenografije.


Eat Pray Love

 Eat Pray Love prati avanturu Elizabeth Gilbert, koja nakon razvoda kreće na putovanje života kako bi pronašla samu sebe. Dio njezine avanture vodi je u prekrasnu Italiju, gdje uživa u talijanskoj kuhinji, uči talijanski jezik i uživa u kulturi zemlje. Talijanski segment filma prikazuje ljepotu Rima i talijanskog načina života, pozivajući gledatelje da se prepuste hedonističkim užicima poput ukusne hrane i lijepih pejzaža.

Under the Tuscan Sun

Under the Tuscan Sun je inspirirajuća priča o Frances, spisateljici koja, nakon što se suoči s osobnim krizama, impulzivno kupuje vilu u Toskani. Film prikazuje njezine avanture dok obnavlja vilu i otkriva ljepote toskanskog kraja. Kroz njezinu priču, gledatelji mogu osjetiti čaroliju talijanskog sela, autentičnu talijansku kuhinju i gostoljubivost lokalnih stanovnika.

Toscana

Toscana je dirljiva priča o danskom kuharu koji putuje u Toskanu kako bi prodao imanje koje je naslijedio od svog oca. Putovanje ga dovodi do otkrivanja vlastitih korijena i ljepote talijanske kulture. Kroz prizore toskanskih pejzaža, lokalnih običaja i gurmanskih specijaliteta, serija pruža intiman pogled u srce Italije i poziva gledatelje na emocionalno putovanje prepuno kulinarskih užitaka i životnih lekcija.


* * *
Naslovna fotografija: @houseofmisu

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno