Netflix Movies: 5 filmova koji izlaze u 2023. godini, a o kojima se ne prestaje pričati - Bonjour.ba - bh.lifestyle maga...

Netflix Movies: 5 filmova koji izlaze u 2023. godini, a o kojima se ne prestaje pričati

Tekst:

Ana Rotim

FILMOVI & SERIJE
24.2.2023.

Iako smo tek na samom počeku godine, filmski svijet ponudio je obožavateljima mnoštvo tema za razgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Naime, sudeći po brojnim priznanjima i pozitivnim kritikama možemo zaključiti da se na filmskoj sceni opet istaknula sekcija Netflix Movies o kojoj su posljednjih dana mnogi pričali. Nakon što je film All Quiet on the Western Front dobio prestižnu nagradu BAFTA za najbolji film 2022. godine sa sigurnošću možemo reći da će i nadolazeći mjeseci ponuditi veoma uzbudljive filmske minute.

To je ovih dana probudilo u nama želju da pronađemo koji su se to filmovi našli na radaru brojnih kritičara, kao i oni o kojima svi pričaju.

Luther: The Fallen Sun

Nakon višegodišnjeg čekanja Idris Elba vraća se ulozi popularnog detektiva Luthera. Po prvi puta obožavatelji legendarne istoimene serije dobit će nastavak u obliku filma, a radnja je ponovo fokusirana na Johna koji pokušava pronaći serijskog ubojicu.

The Mother

Riječ je o akcijskoj drami koju potpisuje Niki Caro, a u čijoj se glavnoj ulozi našla Jennifer Lopez. Priča govori majci koja bježi od opasnih napadača u želji da zaštititi svoju kći.

Murder Mystery 2

Nakon uspješnog filma iz 2019. Američka akcijska drama gdje su se u glavnim ulogama našli Jennifer Aniston i Adam Sandler je dobila svoj nastavak. Popularni likovi ove komedije, Nick i Audrey Spitz, ovog puta postali su pravi privatni detektivi koji pokušavaju otkriti otmicu svog prijatelja.

The Killer

Film koji potpisuje David Fincher nam prikazuje hladnokrvnog ubojicu koji u sjeni čeka svoju sljedeću žrtvu. The Killer će na streaming platformi Netflix biti dostupan od 10.11. ove godine, a glumačka postava koju predvode Michael Fassbender i Tilda Swinton privukla je pažnju brojnih filmskih kritičara.

Leave The World Behind

Ova psihološka drama adaptacija je istoimenog romana. U središte radnje stavljene su dvije obitelji koje zajednički pokušavaju pronaći način kako preživjeti izazove u uništenom svijetu. Film će na platformi biti dostupan u 12. mjesecu ove godine, a u glavnim ulogama naći će se Julia Roberts I Mahershala Ali.

Moramo priznati da s uzbuđenjem čekamo svaki od ovih filmova.

* * *
Naslovna fotografija: @idriselba

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno