Izdvojili smo najzanimljivije naslove na Netflixu koji izlaze u 12. mjesecu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Izdvojili smo najzanimljivije naslove na Netflixu koji izlaze u 12. mjesecu

Tekst:

Ana Rotim

FILMOVI & SERIJE
1.12.2022.

Predblagdansko vrijeme najčešće rezerviramo za neke posebne rituale u koje spadaju: otkrivanje recepata za omiljeni topli napitak, druženje s bliskim osobama ali i uživanje u kvalitetnim filmovima i serijama. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Nakon što su blagdanski filmovi stigli na omiljene filmske platforme već sredinom prethodnog mjeseca, zanima nas što možemo očekivati kroz ovaj posljednji u godini. Naime, kao što to obično biva u našem uredništvu volimo odvojiti vrijeme kako bismo istražili neke od noviteta koje ćemo kroz novi mjesec gledati na streaming platformi Netflix.

Stoga, udobno se smjestite i pripremite kokice jer smo kreirali listu najzanimljivijih naslova koji dolaze na Netflix u 12. mjesecu. 

Firefly Lane

Nakon dugog iščekivanja nove epizode serije Firefly Lane očekuju nas na Netflixu od 02.12. Ova dramska serija govori o posebnom i neraskidivom prijateljstvu, ali i svakodnevnim izazovima Kate i Tully.

Guillermo Del Toro’s Pinocchio

Stiže nam još jedna adaptacija mnogima omiljenog romana o drvenom lutku Pinokiju, kojeg je stvorio postolar Geppetto. Uz to što će nas vratiti u djetinjstvo, sigurni smo da će u ovom animiranom filmu uživati sve generacije.

The Recruit

Nakon što nas je mladi Noah Centineo oduševio u romantičnoj trilogiji, ovoga puta vraća se na male ekrane u potpuno drugačijoj ulozi. Naime, The Recruit je film o mladom odvjetniku koji ulazi u svijet špijunaže, a sudeći po prvim najavama očekuje nas filmski spektakl.  

Emily in Paris

Mlada Amerikanka s adresom u Parizu osvojila je srca mnogih, stoga izlazak treće sezone privukao je veliku pažnju javnosti. Koji će zapleti obilježiti novu sezonu, kakve modne kombinacije će birati Emily, ali i koji dečko će osvojiti njeno srce? Ostaje nam da pričekamo 21. dan posljednjeg mjeseca u godini.

The Witcher: Blood Origin (Limitirana serija)

Nakon što je originalna verzija ukrala pažnju brojnih gledatelja, te dobila visoke ocjene kritičara Netflix je najavio spin-off popularne serije The Witcher. Ljubitelje istoimenog serijala očekuje limitirana serija koja dolazi u šest epizoda, a službena premijera najavljena je 25.12.


* * *
Naslovna fotografija: @j.things

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno