Imamo listu blagdanskih filmova iz 2022. koji će vas prikovati uz male ekrane - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Imamo listu blagdanskih filmova iz 2022. koji će vas prikovati uz male ekrane

Tekst:

Ana Rotim

FILMOVI & SERIJE
19.10.2022.

Iako gledajući na kalendar imamo dojam da smo još daleko od blagdanskog razdoblja, posljednje najave za nove filmske naslove pokazuju nam nešto sasvim suprotno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ponekad i sami pomislimo kako brzo vrijeme prolazi, pa tako u desetom mjesecu već smo počeli razmišljati o čarobnom blagdanskom periodu. To veselo i svjetlucavo razdoblje u godini koje uz tople napitke provodimo u krugu bliskih ljudi i ove godine obilježit će posebne filmske projekcije koje nose tu notu čarolije. Uz klasike poput mnogima omiljenog filma 'Home alone' našem popisu dodat ćemo i neke nove naslove iz hollywoodske produkcije koje donosimo u nastavku.

Spirited 

Mnogima omiljeni glumci Ryan Reynolds i Will Farrell vraćaju se na filmska platna u glazbenoj komediji snimljenoj po noveli Božićna pjesma Charlesa Dickensa iz 1843. godine. 

Falling For Christmas

Dama koja je obilježila američke komedije ranih 2000-ih, Lindsay Lohan ovog puta zvijezda je nešto drugačije romantične komedije. U originalnom Netflixovom filmu koji će službeno biti dostupan 10.11. Lindsay glumi butnovnu nasljednicu koja nakon nesreće na skijanju pronalazi ljubav. 

Violent night

Vrijeme darivanja donijelo nam je nešto drugačiji akcijski film, ali i komediju u kojoj Djed Mraz spasi obitelj od razbojnika. Ovaj film svi ljubitelji akcije, ali i čarobnog duha blagdana moći će gledati u kinima kroz dvanaesti mjesec.

The Noel Diary

Justin Hartley zvijezda je Netflixovog originalnog filma pod nazivom The Noel Dairy, priči koja govori čovjeku koji pronalazi zanimljiv dnevnik s brojnim tajnama iz njegove prošlosti. Film će službeno biti dostupan na streaming platformi Netflix od 24.11., a do tada s nestrpljenjem očekujemo trailer.

 

* * *
Naslovna fotografija: @theblondesalad

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno