3 nešto drugačije ideje za najslađe obiteljske portrete

LJUBAV & BRAK
22.7.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S dolaskom pametnih telefona, naša galerija postala je prepuna fotografijama svakodnevnih obiteljskih trenutaka. U stalnoj smo potrazi kako kamerom zaustaviti trenutak i najbolje dočarati sve posebne emocije koje su pratile naša druženja, putovanja, izlete, nedjeljne ručkove. Uskoro zajednički portreti postaju centralni dio naših komoda, polica, ali i zidova. Mame osmijeh na lice, vraćaju nas u određena razdoblja i ono najvažnije, podsjećaju na važnost obitelji.

Popularno: Knjige o ljubavi koje biste trebali jednom pročitati

Ako ste i vi u nedoumici kako odabrati i kreirati najslađe obiteljske portrete, mi imamo tri cool prijedloga za fotografije i ukrase koji će postati statement dio vašeg doma!


PERSONALIZIRANA ILUSTRACIJA

Unikatan način kako da omiljene uspomene prenesete na papir. Omiljenu fotografiju pošaljite slikaru ili grafičarkom dizajneru u vašem gradu i uživajte u modernoj umjetnini koja će imati posebno mjesto na zidu.OBITELJSKI PORTRET NA PLETENOM GOBLENU

Kada se sretnu stari zanati i moderni trendovi, nastaju gobleni na kojima su izvezene vaše omiljene obiteljske fotografije. Ovom uslugom bave se brojni dizajneri na popularnoj adresi svih ljubitelja DIY artikala, etsy.com.PERSONALIZIRANA ILUSTRACIJA SA SILUETAMA ČLANOVA OBITELJI

Potrebno je tek da fotografiju svih članova obitelji ili vašu zajedničku fotografiju pošaljete grafičaru ili u foto sudio kako bi izradili vašu personaliziranu ilustraciju sa siluetama članova obitelji. Bit će jako cool danas, ali i za nekoliko godina, ali i biti šarmantan ukras na svakom zidu ili polici.

LJUBAV & BRAK , 22.7.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

etsy.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno