Ovo su 3 najgledanija filma na Netflixu. Dodajte li ih na listu? - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ovo su 3 najgledanija filma na Netflixu. Dodajte li ih na listu?

Tekst:

Emina Smaka

FILMOVI & SERIJE
9.3.2024.

Potraga za uzbudljivim filmskim ostvarenjima se najčešće odvija tek onda kada sjednemo na sofu i krenemo listati streaming platforme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Da biste ovaj put bili spremni, istražili smo koji su to trenutno najgledaniji filmovi na omiljenom nam Netflixu

Očekivajući da ćemo naići na velika filmska ostvarenja, dočekalo nas je iznenađenje. Iako neki od tih filmova možda neće dobiti visoke ocjene na IMDb-u, popularnost koju su postigli pokazuje da nešto ne mora biti nužno najkvalitetnije da bi privuklo publiku.

 

Foto: IMDbPrva tri filma na ovoj listi su: "Code 8: Part II", "Mea Culpa" i "Spaceman". Svaki od njih donosi svoju jedinstvenu priču i intrigantan zaplet.

"Code 8: Part II" prati borbu djevojke koja se bori za pravdu za svog ubijenog brata od strane korumpiranih policijskih službenika. 

  

"Mea Culpa" prati ambicioznu odvjetnicu za odbranu kriminala koja, u nastojanju da postane partnerica, preuzima slučaj umjetnika optuženog za ubojstvo svoje djevojke.

  

"Spaceman" prati astronauta koji pola godine provodi na samom rubu solarnog sistema. Zabrinut za svoj život na Zemlji, on dobiva pomoć od drevnog bića kojeg otkriva u dubinama svog broda.

  

Imajući u vidu IMDb ocjene, hoćete li dati priliku ovim filmovima? 

* * * 
Naslovna fotografija: IMDb

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno