Na Airbnb stranici smo pronašli drvenu kuću na Rujištu idealnu za bijeg od gradske gužve - Bonjour.ba - bh.lifestyle mag...

Na Airbnb stranici smo pronašli drvenu kuću na Rujištu idealnu za bijeg od gradske gužve

Tekst:

Bonjour.ba

PUTOVANJA
22.1.2021.

U blizini Mostara, točnije oko 18km sjeverno od grada, nalazi se izletište koje osvaja krajolikom i nudi savršenu uvertiru u planinu Prenj - Rujište.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zimi je pravi mali planinski raj gdje možemo uživati u snijegu, sanjkanju, skijanju, šetnjama i ispijanju čaja uz pogled na bijeli pokrivač. Ovdje ćete pronaći i nekolicinu vikend objekata koji vam kroz cijelu godinu nude opciju za bijeg od užurbanosti i otkrivanje sasvim novih lokacija u vašem susjedstvu.

Pretražujući online, pronašli smo Rujište Lodge, vikendicu koja je uređena u etno stilu i unutar koje ćete pronaći jedinstvene predmete koji pričaju svoju priču. Svaki detalj je pomno osmišljen, a za kreiranje savršene zimske idile pobrinut će se i kamin. U sklopu ovog objekta nalazi se i konoba koja će dodatno obogatiti druženja cijele obitelji u prohladnim zimskim danima. Ako ste u potrazi za idealnom vikend destinacijom uz koju ćete moći uživati u svježem zraku, dugim šetnjama i zimskoj idili, možda je upravo ova lokacija idealna za vas. Više detalja o Rujište Lodge otkrijte klikom OVDJE.

***
Foto: airbnb.com
Tekst: BONJOUR.ba

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno