Volite Dior, Pariz i glavnog glumca iz serije Emily u Parizu? Imamo film za vas. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Volite Dior, Pariz i glavnog glumca iz serije Emily u Parizu? Imamo film za vas.

Tekst:

Arijana Bošnjak

FILMOVI & SERIJE
29.6.2024.

Za film Mrs. Harris Goes to Paris kažu da nije tek obični film, već prava bajka na srebrnom platnu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ova filmska poslastica redatelja Anthonyja Fabiana, veliko je iščekivanje za ljubitelje modnog svijeta i francuske romantike. Film prati Adu, skromnu kućnu pomoćnicu iz Londona, čiji san o vlastitoj Christian Dior haljini vodi na nezaboravno putovanje u Pariz.


Foto: @lofficielthailandU glavnoj ulozi, neodoljiva Lesley Manville prenosi Adinu priču kroz elegantan stav i živahan duh. Uz nju se na ekranu našao i glumac Lucas Bravo, koji nam je svima poznat kao šarmantni Gabriel iz serije Emily u Parizu. Razlog više da sve ljubiteljice ovog glumca na svoju must watch listu dodaju i ovaj film.


Foto: @mrsharrismovie

Foto: @lucasnbravo

Foto: @lucasnbravoOvo filmsko ostvarenje na Netflix stiže 20. 6. 2024., a donosi šarmantnu priču o snovima i ljubavi prema modi, dok Ada postaje simpatična heroina koja osvaja srca publike. Iako scenarij ne inzistira na realističnosti, već se fokusira na bajkoviti ton priče, ne možete, a da ne navijate za njen cilj, posebno kada shvatite da moda za nju znači ljubav i snagu.


Foto: @lofficielthailand

Foto: @lofficielthailandUz pomoć prijatelja i stranaca koje osvaja svojom dobrotom, Ada ostvaruje svoj san u legendarnoj kući Diora na Avenue Montaigne. Kruna filma su nevjerojatne kreacije Jenny Beavan, koje Adu očaravaju i inspiriraju, posebno smaragdno zelena haljina.

Vjerujemo da nismo previše radili spoiler, a da smo vas ipak dovoljno zaintrigirali za film, za koji donosimo i trailer.

Au revoir!

* * *
Naslovna fotografija: @jcy.vv

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno