MODAMO.kreARTiva: Sutra u centru Sarajeva počinje najkreARTivniji vikend u godini!

BONJOUR.CLUB
12.5.2017.
Nakon dva uspješno održana izdanja u Mostaru, Festival dizajna i umjetnosti, MODAMO.kreARTiva dolazi u Sarajevo, i to na iznimno atraktivnu lokaciju u samom centru grada. Naime, sutra i prekosutra, 13. i 14.5.2017. na Trgu djece Sarajeva (plato BBI centra) vas očekuje pravi mali kreARTivni grad unutar šatora površine od čak 400m2!

„Od samih početaka želja nam je da izgradimo kreARTivni grad pod šatorom, što smo ove godine i uspjeli, na što smo iznimno ponosni!“, komentirala je Ana Ćavar, jedna od organizatorica našeg Festivala. Možete očekivati 60 genijalnih bh. izlagača koji ručno izrađuju prekrasan nakit, kvalitetne torbice, zanimljivu odjeću, ali i druge proizvode poput ukrasa za dom ili umjetničkih slika. Na Festivalu će biti i dodatni sadržaji poput INSTAfotkalice gdje ćete moći napraviti nezaboravnu uspomenu, a svi izloženi artikli će se moći i kupiti, stoga je ovo jedinstvena prilika da za sebe ili dragu osobu odaberete lijep dizajnerski komad s MADE IN BIH etiketom. Sigurni smo da je ovo i najbolja pozivnica da ovaj proljetni vikend koji je pred nama prošećete do platoa BBI centra i uživate s nama u druženju na MODAMO.kreARTiva Festivalu.

FDU MODAMO kreARTiva 2017 Plakat

Naše treće izdanje Festivala organiziramo u suradnju s INTERA tehnološkim parkom u želji da zajedničkim snagama potaknemo žensko poduzetništvo u kreativnim industrijama BiH, a ideju je prepoznala i Ambasada Sjedinjenih Američkih država koja je podržala organizaciju Festivala. Ulaz na Festival je besplatan, a radno vrijeme Festivala sutra i prekosutra je od 10:00h – 20:00h.

Vidimo se na najkreARTivnijem vikendu u godini!

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: