Miu Miu cipele sezone dostupne za naručiti i u BiH - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Miu Miu cipele sezone dostupne za naručiti i u BiH

Tekst:

Emina Smaka

MODNE VIJESTI
17.1.2024.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ok, savršena tanka peta YSL cipela nas ostavlja pod intenzivnim dojmovima, maštamo o njoj, no postoji trenutak kada našim izdanjima želimo dodati dozu buntovništva. 

Upravo tu dolazi do izražaja Miu Miu, brend čije cipele prepoznajemo po odvažnom dizajnu, trendy estetikom kakve su njihove baletanke, ali i nekonvencionalnom pristupu klasičnim modelima.

U potrazi za nečim više od klasike, ponekad se osjećamo inspirisano da istražimo i chunky modele. Miu Miu je tu da nam pruži upravo tu dozu odvažnosti koju tražimo.

 

Fotografije: @eripalko


Smjelo prepravljanje klasičnog modela, stalo je u ove smeđe cipele sa pertlama koje prkose konvencijama. Njihova posebnost proizlazi iz masivnog đona, dok je zlatni logo na jeziku samo dodatni nagovještaj bezvremenske elegancije.

 Miu Miu cipele na vezivanje

Ističući se u boji čokolade, ove cipele su izrađene od kože visokog kvaliteta, pružajući spoj luksuza i robusnosti. Logo utisnut na jeziku dodatno naglašava autentičnost ovih cipela, dok zaobljen vrh i vezivanje naprijed doprinose cjelokupnom dojmu.
 Ove Miu Miu loaferice su odraz neustrašivog duha trendy osobe koja se želi istraživati izvan uobičajenih granica stila. 

Sada, ove popularne cipele Miu Miu su dostupne za naručivanje i u Bosni i Hercegovini, pružajući priliku da se istaknete svojim jedinstvenim modnim izrazom.
 

* * * 
Naslovna fotografija: @eripalko

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno